Paskutinėse sezono rungtynėse, kurios šeimininkams tapo lengvu pasivaikščiojimu, po du įvarčius pelnė Vitolo ir Franco Vasquezas, vieną – Stevanas Jovetičius.

Sevilijos komanda jau sužaidė visas 38 Ispanijos čempionato rungtynes, per jas surinko 72 taškus, užėmė 4-ąją vietą ir iškovojo kelialapį į UEFA Čempionų lygos atrankos varžybas.

„Osasuna“ su 22 taškais yra 19-a ir po šio sezono bus priversta atsisveikinti su aukščiausiu Ispanijos divizionu.

Visgi pagrindiniai įvykiai Ispanijos futbolo gerbėjų laukia sekmadienio vakare, kai paskutines savo rungtynes čempionate žais dėl nugalėtojų titulo kovojantys lyderiai.

Madrido „Real“ (90 taškų) išvykoje žais su „Malaga“, o „Barcelona“ (87 taškai) savoje aikštėje žais su „Eibar“. Kad taptų čempionais, „Real“ futbolininkams pakanka iškovoti tašką – sužaisti lygiosiomis.

„Real“ pralaimėjimo ir „Barcelonos“ pergalės atveju čempionate triumfuotų katalonai – komandos surinktų po lygiai taškų, o įvarčių santykis šiuo atveju būtų palankesnis Lionelio Messi draugijai.

Rezultatas

„Sevilla“ 5 – 0 „Osasuna“

10' Vitolo [1-0]
20' Franco Vasquezas [2-0]
36' Stevanas Jovetičius [3-0]
60' Franco Vasquezas [4-0]
80' Vitolo [5-0]

Kiti rezultatai

„Gijon“ 2 – 2 Sevilijos „Real Betis“

„Leganes“ 1 – 1 „Alaves“

La Korunjos „Deportivo“ 3 – 0 „Las Palmas“
Ispanijos čempionato turnyro lentelė
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)