Kirkšnies skausmus G. Sirgėdas juto dar prieš išvykdamas žaisti į trečioje pagal pajėgumą Vokietijos lygoje rungtyniaujančią „Stuttgart“ jaunimo ekipą.

Nuo tada lietuviui teko klausytis ne trenerių, o medikų patarimų, futbolininkui buvo leidžiami vaistai į kirkšnį ir nugarą. G. Sirgėdas pateko į Miuncheno „Bayern“ klube ir Vokietijos rinktinėje dirbančio gydytojo rankas.

„Pas jį ir Mario Gotze išsigydė panašią traumą. Buvo sunku be futbolo, bet dabar sveikatos problemas jau esu pamiršęs“, – futbolo.tv teigė kvietimo į rinktinę po metų pertraukos sulaukęs žaidėjas.

Šią savaitę jis prisijungė prie Igorio Pankratjevo vadovaujamos ekipos treniruočių stovyklos Šveicarijoje, kur lietuviai ruošiasi šeštadienio Europos čempionato atrankos rungtynėms su šios šalies nacionaline komanda.

Interviu futbolo.tv G. Sirgėdas papasakojo ne tik apie savo reabilitaciją, bet ir internetinį futbolo vadybininko žaidimą, kuriame jam sekasi ne ką prasčiau nei aikštėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)