„Jeigu ištrinčiau tris gyvenimo minutes, galvočiau, kad to nelaimingo įvykio net nebuvo įvykę. Greitosios automobilyje dar jautėsi mieguistumas, bet iš esmės jau tada jaučiausi labai gerai“, – oficialiai „Trakų“ svetainei sakė dvidešimt dienų ligoninėje praleidęs M. Gudaitis.

Tą nelemtą spalio 1-ą dieną M. Gudaitis su „Trakų B“ komandos draugais kovojo prieš Kėdainių „Nevėžį“. 14-ą dvikovos minutę pajutęs skausmą kojoje, jis paprašė keitimo, tačiau kamuolys beveik dvi minutes nepaliko aikštės, todėl keitimo padaryti buvo neįmanoma.

„Link manęs skriejo kamuolys ir norėjau krūtine jį numesti komandos draugui. Pajutau stiprų smūgį, pradėjo svaigti galva ir po akimirkos praradau sąmonę“, – pasakojo U-17 rinktinės žaidėjas, kuris iškart po nelaimės, buvo praradęs sąmonę.

Nors futbolininkas jautėsi gerai, tėvų prašymu ligoninėje praleido beveik tris savaites. Per tą laiką jam buvo atlikta krūvą tyrimų, kurių rezultatų pats futbolininkas nežino.

„Aš gerai jaučiausi, tad nenorėjau gadintis sau nuotaikos (juokiasi). Tėvams gydytojai pasakodavo, kokie tyrimai, o aš jų rezultatų iki šiol nežinau. Tiesa, žinau, kad prieš išleisdami iš ligoninės, gydytojai pasakė, kad viskas gerai“, – kalbėjo M. Gudaitis.

„Aš visą gyvenimą labai daug judėdavau, tad tos trys savaitės ligoninėje man buvo kaip košmaras. Gerai, kad turėjau telefoną (šypsosi), bet paskutinę savaitę skaičiavau valandas, kada būsiu paleistas“.

Reabilitacija, kol M. Gudaitis grįš į didįjį futbolą, užtruks keletą mėnesių. Kiek tiksliai, kol kas pasakyti sunku.

„Jeigu galėčiau, aš šiandien apsivilkčiau aprangą ir eičiau žaisti. Per tas kelias dienas, kai paleido iš ligoninės, nuėjau į vaikų treniruotę, pasiėmiau kamuolį ir pradėjau jį žongliruoti. Šeštadienį važiuosiu į LFF stadioną stebėti „Trakų“ rungtynių su „Sūduva“. Negaliu, kaip norėčiau žengti į aikštę“, – pasakojo jaunasis futbolininkas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją