„Džiugu vėl visus matyti. Per tas kelias savaites pasiilgau jausmo būti aikštėje. Labai norėjau atvykti į rungtynes, tačiau gydytojai rekomendavo to nedaryti. Todėl atėjau jų palaikyti per paskutinę treniruotę“, – šypsojosi šį sezoną dešimt įvarčių įmušęs puolėjas.

Prieš savaitę 0:4 pirmąsias rungtynes pralaimėję trakiškiai antrose rungtynėse sieks įrodyti, kad skaudus pralaimėjimas tebuvo atsitiktinumas, o patys riteriai gali žaisti ir žymiai geriau.

„Manau, kad pirmųjų rungtynių rezultatas neatspindi tikrojo žaidimo. Kipriečiai, nors ir buvo geresni, tačiau ne tiek, kad laimėtų 4:0. Matydamas taip susikaupusius komandos draugus, neabejoju, jog atsakomajame matysime visiškai kitokį vaizdą“, – savo mintimis dalinosi L. Kochanauskas, pridūręs, jog pats jaučiasi kuo puikiausiai.

„Būna, kad kažkiek pakyla temperatūra, bet gydytojai sako, jog tai normalu. Prie ramentų lyg ir pripratau, bet kažkaip norėčiau jų jau atsikratyti (šypsosi). Iš tikro, į viską žiūriu pozityviai“.

UEFA Europos lygos atrankos atsakomąsias rungtynes su Limasolio „Apollon“ „Trakai“ žais ketvirtadienį 20.00 valandą Vilniaus LFF stadione. Bilietus į rungtynes platina „Tiketa“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)