„Man „Lietava“ yra sėkminga komanda. Šį sezoną per tris rungtynes įmušiau jiems šešis įvarčius, rezultatas tikrai neblogas“, - po rungtynių džiaugėsi A. Kaludjerovičius, priartinęs komandą prie dar vieno Lietuvos čempionų titulo

– Rezultatas (4:1) rodo, kad laimėjote aiškia persvara. Ar iš tiesų viskas buvo taip paprasta?

– Anaiptol, rungtynės nebuvo lengvos, nes oro sąlygos buvo sudėtingos. Pūtė stiprus vėjas, spaudė šaltukas. Ir nors rezultatas rodo, kad laimėjome užtikrintai, bet tai nereiškia, jog buvo lengva. Tik tiek, kad šį kartą mes anksti įmušėme, nereikėjo laukti antro kėlinio, tad mūsų padėtis buvo geresnė. Apskritai, esu patenkintas tiek savo pasirodymu, tiek ir bendru rezultatu.

– Antrą kartą šį sezoną į „Lietavos“ vartus įmušei tris įvarčius. O juk šiose rungtynėse galėjo būti užfiksuotas ir pokeris.

– Nuoširdžiai nesuprantu, kodėl teisėjas neįskaitė dar vieno mano įvarčio. Regis, po to kai įmušiau prabėgo bent kelios minutės ir teisėjas staiga nusprendė, kad buvo nuošalė. Nežinau, gal jis per tą laiką pasižiūrėjo vaizdo įrašą, ar gavo kokios nors papildomos informacijos? Buvo labai keista, juo labiau, kad teisėjo asistentas iš pradžių irgi nieko nerodė, atrodė, kad viskas gerai. Tačiau dabar tai jau nesvarbu. Svarbiausia, kad po to aš įmušiau dar du įvarčius, o mes laimėjome.

– „SMScredit.lt A lygoje“ pasižymėjai po ilgokos „sausų“ rungtynių serijos. Ar nejautei papildomos įtampos?

– Iš tiesų, čempionate nebuvau įmušęs penkiose rungtynėse iš eilės, tad man tie įvarčiai buvo labai reikalingi. Aišku, LFF taurės turnyro pusfinalyje ir finale aš įmušiau kelis įvarčius, bet lygoje be įvarčio buvau daugiau nei mėnesį – nuo rugpjūčio 28 d. Todėl buvo labai svarbu pagaliau pasiųsti kamuolį vartus.

Noriu padėkoti Matijai Ljujičiui, kuris Jonavoje atliko labai gerą perdavimą. Aš išbėgau vienas prieš vartininką ir sekundės dalimi buvau greitesnis. Prasimečiau kamuolį į priekį, o paskui jau tereikėjo pataikyti į tuščius vartus iš kokių 20 metrų. Puolėjas turi mušti įvarčius, tai yra mano duona ir aš tikrai džiaugiuosi, kad Jonavoje pavyko realizuoti savo progas.

– Po šių rungtynių tapai rezultatyviausiu „SMScreidt.lt A lygos“ žaidėju. Tavo sąskaitoje šiuo metu yra 15 įvarčių, antroje vietoje esantis Nerijus Valskis iš „Trakų“ yra pasižymėjęs 14 kartų. Kiek tau svarbus geriausio lygos snaiperio titulas?

– Jei pasiseks ir tapsiu rezultatyviausiu lygos žaidėju, būsiu labai laimingas. Kita vertus, jei N. Valskis įmuš daugiau įvarčių, vadinasi jis bus labiau nusipelnęs šio titulo. Tegu laimi stipriausias. O aš tikiuosi, kad visų savo įvarčių dar neiššaudžiau ir iki čempionato pabaigos įmušiu vieną-kitą „hattrick'ą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)