Kurį laiką klubo peržiūroje dalyvavusi Kroatijos rinktinės gynėja Ana Jelenčič paliko teigiamą įspūdį komandos treneriams, todėl buvo nuspręsta žaidėją pasilikti iki Čempionių lygos varžybų pabaigos.

Kroatė į Šiaulius atvyko liepos pabaigoje ir jau dalyvavo „Amber Cup 2016“ turnyre.

Pastarąjį sezoną A. Jelenčič rungtyniavo Lenkijos aukščiausioje lygoje, kur vilkėjo Liubino „KGHM Zaglebie“ ekipos marškinėlius.

22-ejų metų kairiakojė futbolininkė nuo 2007-ų metų žaidė įvairiuose Kroatijos aukščiausios lygos klubuose – Zagrebo „Dinamo“, Zagrebo „ŽNK Agram“, Virboveco ŽNK, o 2014-ais pradėjo legionierės karjerą Vokietijoje, kur atstovavo Klopenburgo BVC ekipą.

A. Jelenčič yra atstovavusi įvairių amžiaus grupių Kroatijos rinktines, o šiuo metu yra nacionalinės moterų futbolo rinktinės narė.

„Netikėtai sulaukusi „Gintros-Universiteto“ kvietimo ilgai nedvejojau ir nutariau pasinaudoti atsiradusia galimybe. Buvusi mano komanda susidūrė su rimtomis finansinėmis problemomis, todėl staiga likau be klubo ir jau buvau susirūpinusi, kad šią vasarą teks praleisti veltui. Vis dėlto esu laiminga, kad „Gintra-Universitetas“ manimi patikėjo, o aš pažadu aikštėje atiduoti visas jėgas“, – sakė A. Jelenčič.

Primename, kad rugpjūčio 23- 8 dienomis „Gintros-Universiteto“ komanda Airijoje varžysis UEFA moterų Čempionių lygos atrankos turnyre. Lietuvos čempionės kovos su Veksfordo „Youths“ (Airija), Šymkento „BIIK-Kazygurt“ (Kazachstanas) ir Kriulenio „ARF Criuleni“ (Moldova) komandomis.

@include '/www/htdocs/projektai/includes/projects/rinkimai2016/results-in-article.inc' ?>

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją