Pirmasis šių rungtynių kėlinys buvo kur kas aktyvesnis, kuriame ir krito visi šių rungtynių įvarčiai. „Gintros-Universiteto“ įvarčių sąskaitą atidarė komandos debiutantė Koko Marriete Ange. Puolėja iš Dramblio Kaulo Kranto tiksliu smūgiu į viršutinį vartų kampą nuginklavo varžovių vartininkę. Baltarusijos komanda po šio praleisto įvarčio atsitiesė ir išlygino rezultatą – po pakelto kampinio galva įvartį pelnė Julia Stets.

Trečiasis rungtynių įvartis krito po dešimties minučių – po juvelyrinio Koko Marriete Ange perdavimo pasižymėjo kita klubo naujokė Rebecca Grace ir vėl šeimininkės išvedė į priekį – 2:1. Galutinį tašką šiose rungtynėse padėjo Julija Sokolova, kuri pelnė trečiąjį šiauliečių įvartį – 3:1

Po rungtynių vyriausiasis „Gintros-Universiteto“ klubo treneris Rimantas Viktoravičius sakė, jog jo auklėtinės dar nėra tinkamos fizinės kondicijos, nes po sunkių treniruočių stovykloje Latvijoje merginų kūnai dar pilnai neatsistatė. Atsižvelgiant į tai strategas pabrėžė, jog rezultatą vertina teigiamai, nes „Bobruichanka“ ekipa ir išties pajėgus varžovas.

Tuo tarpu Baltarusijos klubo treneris neliko nusivylęs auklėtinių pasirodymu ir teigė, jog abi komandos dar yra tik pasirengimo stadijoje, todėl vaizdas aikštėje nebuvo itin patrauklus žiūrovams. Trūko kokybiškesnio abiejų komandų žaidimo, o pergalę „Gintros-Universiteto“ komandai, anot jo nulėmė individualus žaidėjų meistriškumas. Strategas ypač išskyrė Lietuvos čempionių komandos naujokę Koko Marriete Ange, kuri pelnė įvartį ir atliko rezultatyvų perdavimą.

„Amber Cup“ turnyras tęsis šeštadienį. 15 val. rungtyniaus Rygos futbolo mokyklos ir Bobruisko „Bobruichanka“ komandos, o 18 val. žiūrovus į tribūnas stadione pakvies šeimininkių „Gintros-Universiteto“ ir Parnu „Jalgpalli“ klubų dvikova.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)