Kartu su G. Bale'u į rinktinę taip pat nepakviestas Aaronas Ramsay, kuris irgi šiuo metu atlieka reabilitaciją po traumos.

„Real“ puolėjas susižeidė rungtynėse su „Levante“ iškart po rinktinių pertraukos, kurios metu valas padėjo saviškiams patekti į 2016 metų Europos čempionatą.

Žurnalistams Ch. Colemanas paaiškino, kad žaidėjas nepakviestas į rinktinę tik dėl to, kad nenorima rizikuoti jo sveikata.

„Iš to, ką aš supratau bendraudamas su Madrido ekipa, žaidėjas bus pasirengęs rungtynėms, kurios įvyks po rinktinių pertraukos. Jie nori protingai sudėlioti žaidėjo reabilitaciją ir suteikti jam laiko pamažu susigrąžinti formą. Ir mes gerbiame tokį sprendimą. Garethas taip pat nori viską atlikti nepriekaištingai, tad rizikuoti žaidėjo sveikata tikrai nėra tai, ko mes norėtume.“, – svetainei goal.com paaiškino Velso rinktinės treneris.

Tikėtina, kad G. Bale'as pasirodys artėjančiame „El Clasico“Santiago Bernabeu“ stadione. Dvikova bus itin svarbi, nes abi ekipos šiuo metu turi po lygiai taškų ir užima pirmas dvi vietas Ispanijos pirmenybėse.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją