Lietuvis žaidė visą susitikimą, kuriame po įvartį į svečių vartus įmušė Paulas Pappas (12 min.), Lukaszas Szukala (32 min.), Adrianas Popa I (66 min.) bei Claudiu Ceseru (76 min.).

Garbės įvartį svečiams pelnė Danas Busca (59 min.).

Pirmo kėlinio pabaigoje G. Arlauskis sužaidė labai neapdairiai ir vos neprisiprašė įvarčio į savo vartus: iš baudos aikštelės išbėgęs lietuvis, spaudžiamas varžovo, nusprendė ne tiesiog išmušti kamuolį į užribį, o išsaugoti jį aikštėje – viskas baigėsi tuo, kad užribyje atsidūrė pats Giedrius, o kamuolys, atsitrenkęs į Klužo žaidėjo kojas, liko aikštėje. Mūsiškio laimei, svečiai nesugebėjo išnaudoti šio epizodo ir pasiųsti kamuolio į tuščius vartus.

G. Arlauskio klaidos video – vaizdo įraše nuo 3:40 min.:

Trim taškais nuo lyderio atsilieka Klužo CFR, aštuoniais – Ploješčio „Petrolul“ ir Džurdžu „Astra“ futbolininkai.

Tryliktą tašką pirmenybėse iškovojo ir į dešimtąją vietą pakilo Krajovos „Universitatea“ komanda, kurioje nebuvo registruotas saugas Nerijus Valskis. Ji mačą namuose su penkioliktoje pozicijoje likusia Kjažnos „Concordia“ (10 tšk.) ekipa baigė lygiosiomis 1:1 (0:1).

Svečiai pirmavo po Welingtono Carloso (6 min. iš 11 m baudinio) įvarčio, o rezultatą išlygino Viorelas Ferfelea (90+1 min. iš 11 m baudinio).

Susitikimą svečiai baigė be pašalinto iš aikštės Alexandru Stano (77 min.).

Piatros Niamco „Ceahlaul“ (12 tšk.) komanda su saugu Vaidu Slavicku – vienuolikta, o puolėjo Deivydo Matulevičiaus atstovaujamas Tirgu Žiu „Pandurii“ (11 taškų) klubas – keturioliktas.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)