Pastaruoju metu pergalių alkį jutę FBK „Kauno“ futbolininkai iškarto ėmėsi iniciatyvos ir jau iniciatyvos ir jau 3 minutę įvartį pelnė meksikietis Josuetl Hernandez Rea „Gato“. Jam puikų rezulatyvų perdavimą atliko Marius Žukovas.

Savo pranašumą Geltonai Žali įtvirtino jau 21-ą minutę, kuomet tas pats „Gato“ fantastišku baudos smūgiu antrą kartą nuginklavo varžovų vartininką Aivarą Bražinską – 2:0.

Prieš pat pirmojo kėlinio pabaigą jau pats „Gato“ išvedė į gerą poziciją „Kauno“ puolėją Paulius Sirotavičius, kuris tiksliu ir neatremiamu smūgiu atidarė savo įvarčių sąskaitą I lygoje – 3:0.

Antrajame kėlinyje Geltonai žaliems, sugrįžusiems į savo tikruosius namus, beliko tik sutvarkyti formalumus. Atlikę nemažai keitimų šeimininkai šiek tiek išderino savo žaidimą, o tuo keletą kartų vos nepasinaudojo iš Pakruojo atkeliavę futbolininkai. Keletas jų išpuolių galėjo baigtis įvarčiais, tačiau šeimininkų vartus patikimai gynė serbas Nemanja Bjelanas.

Geltonai Žali pelnė ir ketvirtąjį įvartį, kuomet po idealaus Tomo Rakausko perdavimo, vienas prieš svečių vartininką išbėgo po keitimo pasirodęs Edgaras Petkevičius. Puolėjas šaltakraujiškai smūgiavo – 4:0.

Vis dėlto Pakruojo „Kruojos“ dubleriai iš laikinosios sostinės išvyko ne tuščiomis – 82 minutę į geltonai žalių vartus buvo paskirtas 11 metrų baudinys, kurį tiksliai realizavo svečių legionierius Edelino.

Daugiau įvarčių šiose rungtynėse nebuvo pelnyta, taigi FBK „Kauno“ vyrai pelnytai šventė antrąją pergalę I lygoje ir į savo sąskaitą įsirašė 9-tąjį tašką po septynerių sužaistų dvikovų.

Kitas rungtynes FBK „Kaunas“ žais išvykoje – gegužės 16 dieną keliauss į Telšius, kur susitiks su vietos „Džiugo“ klubu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)