„Po rinktinės rungtynių jausmai dvejopi. Visų pirma, esu laimingas, nes žaidėme gerai. Sirgaliai tuo mėgavosi, o dar visai neseniai buvome labai kritikuojami, niekas nenorėjo į mus žiūrėti. Rungtynės su Slovėnija parodė, kad galime žaisti. Iš kitos pusės yra pikta, nes įvartį prasileidome paskutinėmis sekundėmis ir vietoje trijų taškų likome vos su vienu“, – apie rungtynes su Slovėnija pasakojo rinktinės kapitonas.

Dėl stipraus šonkaulių sumušimo futbolininkas priverstinai paliko aikštę, 70-ąją minutę jį pakeitė rinktinėje debiutavęs Mindaugas Grigaravičius.

„Šonkaulius vis dar skauda, tačiau nieko rimto nėra, tai tiesiog stiprus sumušimas. Trečiadienio treniruotės metu jaučiausi gerai, tačiau vis pagalvodavau apie tą epizodą ir kartais vengiau kontakto. Manau, kad su kiekviena diena jausiuosi vis drąsiau, tai laikina“, – apie traumos pasekmes ir šiokią tokią baimę pasipasakojo 4 įvarčius šių metų „Ekstraklasa“ pirmenybėse įmušęs saugas.

„Jagiellonia“ šiuo metu pirmauja lygoje, o sekmadienio varžovai per pirmuosius septynis turus iškovojo vos vieną pergalę. Tiesa, 25-erių metų futbolininkas lengvo pasivaikščiojimo nesitiki.

„Dabar dar tik čempionato pradžia, galbūt „Wisla“ klubui nesisekė žaisti taip, kaip jis norėjo, tačiau visi puikiai žino, kad tai gera ir stipri komanda. Dabar jie turėjo laiko pailsėti, kartu pasitreniruoti ir, manau, kad sekmadienį laukia įdomios rungtynės. Tikiuosi, kad mūsų forma niekur nedingo. Turėjome labai gerą pasiruošimo ciklą, puikiai pasiruošėme sezono pradžiai. Malonu pirmauti, bet sužaisti dar tik septyni turai. Pažiūrėsime, kaip viskas atrodys sužaidus 30 turų“, – varžovų nenuvertino vienas rezultatyviausių Lenkijos pirmenybių futbolininkų.