Vaizdo transliacijų internetu platforma viaplay.lt, „Viasat Sport Baltic“ ir TV6 kanalai rodys pirmus aštuntfinalio mačus.

Antradienį didžiausią susidomėjimą kelia Paryžiaus „Saint-Germain“ ir „Barcelona“ klubų susidūrimas. „Barcelona“ C grupėje užėmė pirmą vietą, PSG A grupėje liko antras – praleido į priekį Londono „Arsenal“, nors nepralaimėjo nė vieno mačo.

Abu klubai pastaruoju metu demonstruoja puikią sportinę formą. „Barca“ iš paskutinių 22 rungtynių įvairiuose frontuose pralaimėjo tik vienerias, PSG suklipo vos sykį per pastaruosius 11 mačų.

Tiesa, ekipos užima tik antrą vietą savo šalių čempionatuose. PSG trimis taškais atsilieka nuo „Monaco“, o „Barcelona“ – vienu nuo Madrido „Real“, o šis klubas žaidė dviem mačais mažiau.

„Barca“ į ketvirtfinalį sieks patekti 10-us metus iš eilės. PSG futbolininkai į šį etapą negali prasibrauti jau keturis sezonus. Katalonijos ekipa eliminavo Prancūzijos milžiną 2012-2013 ir 2014-2015 metų Čempionų lygos atkrintamose varžybose. Iš viso komandos tarpusavyje grūmėsi 9 kartus: 4 pergales šventė „Barcelona“, 2 – PSG, o 3 dvikovos baigėsi lygiosiomis.

Paryžiaus komandai šiandien gali kilti problemų ginantis, nes suspenduotas Thiago Motta, o susižeidęs Thiago Silva. „Barca“ gretose traumuoti trys žaidėjai: Javieras Mascherano, Arda Turanas ir Alexas Vidalis.

„Pastaruoju metu PSG žaidžia geriau nei prieš tai. Varžovai apsunkins mums gyvenimą, bet turime kuo ilgiau kontroliuoti kamuolį, kurti progas ir laimėti. Įveikti Paryžiaus komandą visada sunku“, – kalbėjo „Barcelona“ treneris Luisas Enrique.

Pasak PSG stratego ispano Unai Emery, jo auklėtiniai jaučiasi motyvuoti, ne prastesni už varžovus ir bandys versti naują istorijos lapą. Trenerio teigimu, laimės tie, kurie sužais tiksliau lemiamais momentais, kurie laimės daugiau mikrodvikovų aikštėje. Taip pat bus svarbi pasirinkta taktika.

Rytoj viso pasaulio futbolo gerbėjų akys kryps į Miuncheną, kur vietos „Bayern“ komanda priims „Arsenal“ ekipą. „Kanonieriai“ aštuntfinalio barjero jau neįveikė šešerius metus iš eilės ir dabar yra pasiryžę eliminuoti Vokietijos milžiną. „Arsenal“ turės namų aikštės persvarą, nes ankstesniame etape A grupėje užėmė pirmą vietą, o „Bayern“ D grupėje liko antras.

Transliacijų tvarkaraštis:

Antradienis vasario 14 d.

21.35 val. PSG – „Barcelona“ (www.viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“; tiesiogiai);
21.35 val. Lisabonos „Benfica“ – Dortmundo „Borussia“ (www.viaplay.lt ir TV6; tiesiogiai);
23.45 val. „Benfica“ – „Borussia“ („Viasat Sport Baltic“; vaizdo įrašas).

Trečiadienis vasario 15 d.

21.35 val. Madrido „Real“ – „Napoli“ (www.viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“; tiesiogiai);
21.35 val. „Bayern“ – „Arsenal“ (www.viaplay.lt ir TV6; tiesiogiai), 23.45 val. „Bayern“ – „Arsenal“ („Viasat Sport Baltic“; vaizdo įrašas).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)