Antrame kėlinyje, 51-ą minutę, Vedranas Corluka pradėjo turkų triuškinimą - 3:0. Du rezultatyvius perdavimus mače atliko Darjo Srna.

Estija namuose 0:4 pralaimėjo Airijai ir praktiškai palaidojo viltis pateikti į Europos pirmenybės. Airiai į priekį įsiveržė 13-ą minutę, kai smūgiu galva pasižymėjo Keithas Andrewsas. 32-ą minutę Estijos komanda liko dešimtyje, kai iš aikštės buvo pašalintas Andrejus Stepanovas. Tai visiškai sugriovė mūsų kaimynų žaidimą.

Antrame kėlinyje, 67-ą minutę Jonathanas Waltersas po Robbie Keano perdavimo padvigubino persvarą 2:0, o netrukus, 71-ą minutę, pats R. Keane'as pasiekė trečią įvartį.

77-ą minutę estas Raio Piiroja gavo raudoną kortelę ir aikštės šeimininkai liko devyniese. Tuo pasinaudoję airiai, baigė Estijos rinktinės triuškinimą. Antrą savo įvartį - šįsyk iš 11 metrų baudinio - įmušė R. Keane'as.


Estijos futbolo gerbėjai skausmingai reagavo į prarastą istorinę galimybę žaisti Europos futbolo čempionate, kuris vyks Lenkijoje ir Ukrainoje.


Čekijos rinktinė namuose 2:0 laimėjo prieš Juodkalniją. Įvarčius 63-ią ir 90-ą minutėmis pelnė Vaclavas Pilaras ir Tomašas Sivokas. V. Pilarui pavyko tolimas smūgis į varšutinį varžovų vartų kampą, o T. Sivokas čekų pranašumą įtvirtino pačioje dvikovos pabaigoje smūgiu galva iš arti.

Portugalai išvykoje iškovojo nulines lygiąsias su Bosnijos ir Hercegovinos komanda ir turi gerą progą pasiekti norimo rezultato savo aikštėje.

Atsakomi susitikimai - lapkričio 15 d.

Rezultatai:

Bosnija ir Hercegovina 0 - 0 Portugalija

Turkija 0 - 3 Kroatija

2' Ivica Olič [0 - 1]
32' Mario Mandzukič [0 - 2]
51' Vedran Corluka [0 - 3]

Čekija 2 - 0 Juodkalnija

63' Vaclav Pilar [1 - 0]
90' Tomaš Sivok [2 - 0]

Estija 0 - 4 Airija

13' Keith Andrews [0 - 1]
67' Jonathan Walters [0 - 2]
71' Robbie Keane [0 - 3]
88' Robbie Keane [0 - 4] (iš 11 metrų baudinio)

34' Andrej Stepanov (Estija) - raudona kortelė
77' Raio Piiroja (Estija) - raudona kortelė

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją