Po tokio sutriuškinimo lygos vadovai ir Ekvadoro futbolo federacija nutarė atsikratyti tokiu klubu ir pasiuntė komandą į žemiausią divizioną. Oficiali priežastis – nesumokėtas 2,4 tūkst. JAV dolerių stojamasis mokestis.

Antroje lygoje „Indy Native“ klubas žaidė vos tris savaites. Rezultatas 1:44 – labiausiai žeminantis Ekvadoro futbolo istorijoje.



Tiesa, pasaulyje yra buvę sutriuškinimų ir didesniu rezultatu. 2002 metų spalio 31 d. Madagaskaro čempionate SOE („Stade Olympique de L'Emyrne“) komanda, protestuodama prieš ankstesnėse rungtynėse į jos vartus skirtą abejotiną 11 metrų baudinį, susitikime su „AS Adema“ ekipa įvarčius ėmė mušti į savo vartus. Per 90 min. SOE futbolininkams pavyko taip „pasižymėti“ net 149 kartus. Rezultatas 149:0 – absoliutus pasaulio rekordas!

SOE klubo vartininkas ir Madagaskaro rinktinės kapitonas Mamisoa Razafindrakoto, klubo kapitonas Manitranirina Andrianiaina, žaidėjai Nicolas Rakotoarimanana ir Dominique'as Rakotonandrasana bei treneris Zaka Be buvo diskvalifikuoti atitinkamai vienam sezonui ir trejiems metams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)