Kaip DELFI pasakojo „Pirmosios Armados“ atstovas, nenorėjęs skelbti savo vardo, „Ekrano ultros“ pralaimėjo „trečiąjį kėlinį“ priešininkams iš Ventspilio "Hools" grupės.

„Patys kalti“, - DELFI pasakojo panevėžietis. - Buvome išsiskirstę, nesusikaupę, nors tikėjomės, kad puolimas bus. Viskas įvyko prie stadiono, kai 25-30 latvių puolė 18 mūsiškių, todėl jėgos buvo ne visai lygios“.

Anot DELFI pašnekovo, viskas vyko žaibiškai, baigėsi labai greitai ir abi susirėmusios pusės išsiskirstė dar prieš pasirodant policijai.

Trečiadienį (03.19) Vilniaus „Sportimos“ manieže vykusias Vilniaus „Žalgirio“ ir „Ventspils“ (Latvija) klubų rungtynes (1:0) prižiūrėjo didelis būrys sostinės policijos pareigūnų. Incidentų pavyko išvengti.

Sklido kalbos, kad vilniečių „Pietų-4“ pajėgos sieks susikauti su „Ventspils“ fanais, bet pastarieji į Vilnių neatvyko.

Latviams kautis prieš lietuvius turėjo padėti ir Minsko (Baltarusija) futbolo „ultros“, bet jie Vilniuje taip pat nepasirodė.

Taigi naujas sezonas prasideda ne tik futbolininkams, bet ir „ultroms“ bei policijai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją