Mačui vadovaus 38-erių metų arbitras Javieras Estrada Fernandezas, turintis daugiau kaip 100 rungtynių patirties teisėjaujant elitinėje Ispanijos lygoje. Praėjusiame „La Ligos“ sezone jis vadovavo tokių klubų kaip Madrido „Real“ ir „Atletico“ bei CF „Valencia“ ir kitų mačams. Beje, iš paskutinių 9-ių dvikovų J. E. Fernandezas net penkiose rodė raudonas korteles.

Teisėjui talkins jo tautiečiai Jose Fernandezas Miranda ir Francisco Martin Garcia. Arbitrų brigados darbą vertins norvegas Terje Hauge. Šių rungtynių delegatas Sveinas Johannessenas – taip pat iš Norvegijos.

Bilietai į šią dvikovą bus parduodami Belfasto „Seaview“ stadiono kasose prieš rungtynes. Bilietų kaina 10 svarų sterlingų (moksleiviams ir senjorams – 7 svarai sterlingų). Belfasto „Seaview“ stadiono adresas – Seaview, Shore Road, Belfast, BT15 3QG.

Kviečiame visus Belfaste ar netoli jo įsikūrusius tautiečius ateiti į stadioną ir palaikyti Panevėžio „Ekraną“! Rungtynių pradžia – 19:45 (21:45 Lietuvos laiku.). Atsakomosios rungtynės – liepos 10 dieną Panevėžyje.