„Šios rungtynės bus kitokios, nes žais dvi panašaus pajėgumo komandos. Dabartinėje turnyro situacijoje „Espanyol“ ir „Real Sociedad“ praktiškai yra kaimynai, tad galime neabejoti, kad darbo Giedriui bus gerokai mažiau nei prieš savaitę“, – portalui futbolas.lt pasakojo prieš keturiolika metų „Real Sociedad“ marškinėlius vilkėjęs dabartinis Lietuvos nacionalinės rinktinės vyriausiasis treneris Edgaras Jankauskas.

Naujoji dabartinė G. Arlauskio atstovaujama komanda nelaimėjo paskutinių šešerių lygos rungtynių, o pergalės džiaugsmą patyrė dar prieš Kalėdas. Ta nesėkmių serija „Espanyol“ ekipą pasodino ant septynioliktojo laiptelio – šalia iškritimo zonos.

„Real Sociedad“ paskutinėse rungtynėse ne tik įveikė Sevilijos „Real Betis“, tačiau ir aplenkė „Espanyol“ turnyro lentelėje.

„Žinoma, aš gerai atsimenu laiką „Real Sociedad“ komandoje. Tai – labai geras klubas su labai gera organizacija. Ir jeigu kalbėtumėme apie šio vakaro rungtynes, tai, natūralu, kad šiai komandai turėsiu daugiau sentimentų. Bet šiuo atveju palaikysiu Giedrių.

Be abejo, kad jam šeši praleisti įvarčiai pasitikėjimo nepridėjo, tačiau visi žinome su kuo jo komanda žaidė. Kitas dalykas – visi tie praleisti įvarčiai nebuvo Giedriaus kaltė. Todėl nemanau, kad toms rungtynėms reikia skirti labai daug dėmesio. Tiesiog „Real“ buvo žymiai stipresnė komanda“, – pasakojo E. Jankauskas.

Rungtynės tarp „Espanyol“ ir „Real Sociedad“ šį vakarą startuos 21.30 val.