Po dviejų pralaimėjimų iš eilės – nacionalinėse pirmenybėse ir Ispanijos taurėje – pergalė „Real“ komandai buvo reikalinga kaip oras. Ir ją šalies sostinės sirgaliams dovanojo kapitonas – patyręs 30-metis gynėjas Sergio Ramosas.

Būtent du jo tikslūs smūgiai (35 ir 43 min.) madridiečiams suteikė pranašumą rungtynėse su svečiais iš Malagos.

Po pertraukos 63 min. rezultatą sušvelnino Juanpi smūgis, tačiau pergalės iš rankų Zinedine'o Zidano auklėtiniai nepaleido.

Pažymėtina, kad 25 min. dėl raumenų skausmų aikštelę turėjo palikti „Real“ gynėjas Marcelo, papildęs ir taip nemenką traumuotų klubo žaidėjų lazaretą.

Kitose rungtynėse Barselonos „Espanyol“ namuose 3:1 (2:1) nugalėjo „Granada“ futbolininkus.

Įvarčius nugalėtojams pelnė Jose Antonio Reyesas (11 min.), Pablo Piatti (32 min.) ir Marcas Navarro (48 min.), pralaimėjusiųjų gretose pasižymėjo Andreasas Pereira (23 min.).

„Espanyol“ savo sąskaitoje turi 26, o tarp autsaiderių žengianti „Granada“ – vos 10 taškų.

Kiti rezultatai

„Alaves“ 2 – 2 „Leganes“

„Villarreal“ 0 – 2 „Valencia“

Kitos 19-ojo turo rungtynės bus žaidžiamos sekmadienį. Turnyro lentelėje pirmauja „Real“ (43 tšk.). „Sevilla“ užima antrąją vietą su 39 taškais. „Barcelona“ su 38 taškais yra trečia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)