Pasak U-21 rinktinės trenerio V.Stankevičiaus, tai buvo labiau treniruotė nei rungtynės – futbolininkai žaidė ne tradicines 90 minučių, o tris kėlinius po 25 minutes, taip pat vyko daug keitimų.

„Rinktinės vyriausiasis treneris Csaba Laszlo norėjo artimiau susipažinti su žaidėjais ir juos išbandyti treniruotėse – tiek žaidžiančius Lietuvoje vyresnius žaidėjus, tiek iš jaunimo rinktinės treneris eksperimentavo, bandė žaidėjus įvairiose pozicijose, - aiškino V.Stankevičius. - Tai – pirmasis rinktinės formavimo etapas. Toliau seksime žaidėjus jų klubuose, nes netrukus prasideda sezonas“.

Komandos rungtyniavo pasidalijusios į „žaliuosius“, kuriems daugiausiai atstovavo „B“ rinktinės žaidėjai, ir „rauduonuosius“, kurių gretas su išimtimis sudarė jaunimo rinktinės nariai. Tikslesni buvo „žalieji“, kuriems po įvartį pelnė saugas Vaidas Šilėnas bei puolėjas Andrius Velička ir Artūras Rimkevičius.

V. Stankevičius teigė nevertinąs šios treniruotės vienareikšmiškai. „Žaidime buvo tiek pliusų, tiek minusų. Žaidybinio broko netrūko, kažkiek atsiliepė ir slidoka aikštė. Tačiau reikėtų pasakyti, kad LFF stadiono darbuotojai aikštę paruošė gerai“, - kalbėjo treneris.

Vienas labiausiai patyrusių „B“ rinktinės narių, puolėjas Andrius Velička trumpą treniruočių stovyklą įvertino teigiamai. „Gerai, kad surinkta komanda iš A lygos žaidėjų, treneriai suteikta galimybę pažiūrėti kas ko vertas, - sakė A. Velička. – Nesvarbu ar tai rezervinė, ar pagrindinė rinktinė – pakvietimas į rinktinę visada malonus. Ypač mano amžiuje. Daug laiko neturėjome, tačiau treneris minėjo, kad iš mūsų reikalaus maksimumo“.

Baigiantis treniruotei rinktinės strategas Cs. Laszlo kartu su LFF rinktinių skyriaus vadovu Robertu Tautkumi išskrido į Šveicariją, kur stebės būsimus mūsiškių varžovus, Bosnijos ir Hercegovinos futbolininkus. Jie antradienį vakare Sankt Galene žais draugiškas rungtynes su Brazilijos rinktine.

Lietuvos „B“ rinktinė: Marius Rapalis, Valdemar Borovskij, Georgas Freidgeimas, Algis Jankauskas, Vaidas Slavickas, Andrius Bartkus, Andrius Urbšys, Mantas Savėnas, Mantas Kuklys, Vaidas Šilėnas, Andrius Velička, (po keitimo - Marius Šoblinskas, Artūras Rimkevičius).

Lietuvos U-21 rinktinė: Emilijus Zubas, Karolis Jarmalavičius, Vytautas Andriuškevičius, Jaunius Juozaitis, Karolis Urbaitis, Arminas Vaskela, Karolis Chvedukas, Tadas Eliošius, Tautvydas Eliošius, Ernestas Veliulis, Audrius Brokas (po keitimo - Marius Miškinis, Markas Beneta, Ernestas Pilypas).