Pagrindinis mačo laikas ir pratęsimas pasibaigė lygiosiomis – 1:1.

Abu rungtynių įvarčiai krito antrajame kėlinyje. 67 min. Mohamedas Salahas išvedė Egiptą į priekį, o jau visai netrukus – 73 min. – Aristide'as Bance'as atstatė pusiausvyrą.

Mušdami 11 metrų baudinius egiptiečiai nerealizavo pirmojo, tačiau kiti trys smūgiai buvo tikslūs. Tuo metu Burkina Faso futbolininkai sugebėjo įmušti pirmus tris baudinius, tačiau du paskutiniai tikslo nepasiekė – Egiptas laimėjo 4:3.

Egiptas 2 - 1 Burkina Fasas, – po 11 metrų baudinių 4:3

67' Mohamed Salah [1 - 0]
73' Aristide Bance [1 - 1]

Baudiniai 4 - 3.

Egipto rinktinė yra pati tituluočiausia Afrikoje – „Nacijų taure“ vadinamą žemyno čempionatą ji laimėjo 7 kartus. Tiesa, paskutinį sykį egiptiečiams tai pavyko padaryti jau senokai – 2010-aisiais. Vėliau Egiptas praleido tris Afrikos čempionatus iš eilės, kol galų gale pateko į pirmenybes Gabone.

Kitame pusfinalyje ketvirtadienio vakarą žais Kamerūnas ir Gana.

Afrikos čempionato nugalėtojų titulą šiemet nesėkmingai gynė Dramblio Kaulo Kranto rinktinė, net nesugebėjusi įveikti grupių etapo barjero.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)