Beje, „Dainava“ šiame mače pirmavo po Arsenijaus Buinickio įvarčio.

„Dainava“ šias rungtynes žaidė tokia sudėtimi: vartininkas Giedrius Štreimikis, gynėjai Ruslanas Blinovas, Ruslanas Kliukoitis, Vaidotas Rutkauskas, Aurimas Miniauskas, saugai Lukas Baranauskas, Darius Cibulskas, Nerijus Bartkevičius, Mindaugas Strauka, Renaldas Stankevičius ir iš peržiūros Lodzės LKS klube sugrįžęs rezultatyviausias „Dainavos” futbolininkas A. Buinickis.

Po keitimų aikštėje pasirodė Donatas Mikučionis, Nerijus Kavaliauskas, Giedrius Vaitulevičius, taip pat jaunieji dainaviškiai Aurimas Botyrius, Ervinas Chvesko, Povilas Gavėnas ir Dominykas Grižas.

Sausio 28 d., šeštadienį, 16 val. Vilniaus „Sportima” manieže alytiškiai susitiks su Vilniaus „Žalgiriu”, kuris Daugpilio komandą neseniai įveikė 1:0.

Tikimasi, kad „Dainavoje” liks Valentinas Baranovskis ir minėti praėjusios sezono pagrindinės ir dublerių komandų žaidėjai bei su jais drauge besitreniruojantys alytiškiai – A. Dubickas, L. Baranauskas (praėjusiame sezone žaidė Kauno „Atlete”), A. Miniauskas (praėjusiame sezone – FK „Mažeikiai” ir Klaipėdos „Atlantas”).

Alytaus komandoje taip pat mėgina įsitvirtinti Antonas Naumovas (anksčiau – Vilniaus „Žalgiris”, Visagino „Interas”), Andrejus Sokolovas (FC „Vilnius”, REO ) ir Donatas Paulauskas, į peržiūrą atvykęs iš Pakruojo „Kruojos”.

Vasarį Alytuje tikimasi sulaukti ir legionierių. Pageidavimų žaisti „Dainavoje” yra sulaukta iš 11-os užsienio šalių žaidėjų: Anglijos, Australijos, Baltarusijos, Belgijos, Gvatemalos, Latvijos, Nikaragvos, Norvegijos, Rumunijos, Rusijos i rUkrainos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją