„Manchester United“ vyriausiasis treneris Louisas van Gaalas nusprendė įtraukti 24-erių metų vartų sargą iš Ispanijos į turnyrui užregistruotų žaidėjų sąrašą.

Tiesa, jame vietos neatsirado kitam vartininkui Victorui Valdesui – dėl vietos startinėje vienuolikėje D. de Gea varžysis su Sergio Romero ir Samu Johnstone'u.

Į sąrašą taip pat pateko keli jauni ir mažai pasižymėję žaidėjai: Guillermo Varela, Paddy McNairas, Jesse Lingardas ir Andreas Pereira.

Visa „Man United“ sudėtis šio sezono UEFA Čempionų lygai:

Vartininkai: Davidas de Gea, Sergio Romero, Samas Johnstone'as.

Gynėjai: Philas Jonesas, Marcosas Rojo, Chrisas Smallingas, Luke'as Shaw, Guillermo Varela, Paddy McNairas, Matteo Darmianas.

Saugai: Michaelas Carrickas, Daley Blindas, Ashley Youngas, Anderis Herrera, Nickas Powellas, Antonio Valencia, Marouane'as Fellaini, Morganas Schneiderlinas, Bastianas Schweinsteigeris, Jesse Lingardas, Andreasas Pereira.

Puolėjai: Memphis Depay, Juanas Mata, Anthony Martialis, Wayne Rooney, Jamesas Wilsonas.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)