D. Costai galioja diskvalifikacija dėl geltonų kortelių spalio 9 dienos rungtynėms su Liuksemburgu, o treneris nusprendė puolėjo neįtraukti į sudėtį ir mačui su Ukraina.

Kadangi traumas yra patyrę Andresas Iniesta ir Jorge „Koke“, V. Del Bosque į rinktinę pakvietė Thiago Alcantarą, Bruno Soriano, Inigo Martinezą, Manuelį „Nolito“ Agudo ir Alvaro Moratą. Sudėtyje bus ir vartininkas Ikeras Casillasas.

Ispanija C grupėje užima pirmą vietą ir pergalė prieš Liuksemburgą jai užtikrintų kelialapį į Senojo žemyno pirmenybių finalo etapą.

Olandai žais be A. Robbeno

A grupėje žaidžiančios Olandijos rinktinėje nebus traumą besigydančio kapitono Arjeno Robbeno. Iš šios grupės vietas finalo etape jau iškovojo Islandija ir Čekija. Olandai 2 taškais atsilieka nuo trečią vietą užimanti Turkijos ir žais su Kazachstanu Astanoje (spalio 10 d.) ir su Čekija Amsterdame (spalio 13 d.).

Olandijos rinktinė:

Vartininkai: Jasperas Cillessenas (Amsterdamo „Ajax“), Timas Krulis („Newcastle“), Jeroenas Zoetas („PSV Eindhoven“).

Gynėjai: Jeffrey Bruma (PSV), Terence'as Kongolo (Roterdamo „Feyenoord“), Virgilas van Dijkas („Southampton“), Darylas Janmaatas („Newcastle“), Jairo Riedewaldas („Ajax“), Kenny Tete („Ajax“), Karimas Rekikas („Marseille“).

Saugai: Vurnonas Anita („Newcastle“), Daley Blindas („Manchester United“), Davy Klaassenas („Ajax“), Wesley Sneijderis (Stambulo „Galatasaray“), Georginio Wijnaldumas („Newcastle“), Ibrahimas Afellay („Stoke“).

Puolėjai: Memphis Depay („Manchester United“), Klaasas-Janas Huntelaaras (Gelzenkricheno „Schalke“), Robinas van Persie (Stambulo „Fenerbahče“), Quincy Promesas (Maskvos „Spartak“), Jeremainas Lensas („Sunderland“), Anwaras El-Ghazi („Ajax“), Basas Dostas („Wolfsburg“).

Portugalijos rinktinei trūksta tik taško

Portugalijos rinktinei ir jos lyderiui Cristiano Ronaldo trūksta tik taško tam, kad iškovotų teisę dalyvauti Europos čempionato finalo etape. Portugalai spalio 8 d. žais namuose su Danija, o spalio 11 d. susitiks su Serbija. Portugalija su 15 taškų yra grupės lyderė, o danai nuo jos atsilieka 2 taškais.

Portugalija:

Vartininkai: Rui Patricio (Lisabonos „Sporting“), Anthony Lopesas („Lyon“), Ventura („Belenenses“).

Gynėjai: Bruno Alvesas („Fenerbahče)“, Cedricas Soaresas („Southampton“), Jose Fonte („Southampton“), Eliseu (Lisabonos „Benfica“), Nelsonas Semedo („Benfica“), Ricardo Carvalho („Monaco“), Fabio Coentrao („Monaco“), Neto (St. Petersburgo „Zenit“).

Saugai: Miguelis Veloso (Kijevo „Dinamo“), Bernardo Silva („Monaco“), Andre Andre („FC Porto“), Joao Moutinho („Monaco“), Rafa Silva („Braga“), Danilo Pereira („FC Porto“), Joao Mario („Sporting“), Tiago (Madrido „Atletico“).

Puolėjai: Cristiano Ronaldo (Madrido „Real“), Danny („Zenit“), Ederas („Swansea“), Nani („Fenerbahče“), Ricardo Quaresma (Stambulo „Bešiktas“).