Čia jam viskas pažįstama. Nuo „St. Mirreno“ stadiono, kuriame rinktinė surengė pirmą treniruotę iki garsiojo „Hampden Parko“, kuriame įvyks antros 2018 pasaulio čempionato atrankos rungtynės. Beje, tame pačiame stadione D. Česnauskis su dabartiniu rinktinės treneriu Edgaru Jankausku prieš dešimt metų iškovojo Škotijos taurę.

„Sentimentų daug ir juos diktuoja ketveri praleisti puikūs metai šioje šalyje. Aišku, malonu grįžti, kur gyvenai ketverius metus, kur buvai mylimas, kur turi nemažai draugų ir kur pasiekta viena didesnių pergalių per mano karjerą“, – oficialiai „Trakų“ svetainei kalbėjo D. Česnauskis.

Paskutines tris savaites futbolininkas negalėjo su komanda normaliai treniruotis dėl jį persekiojiusio viruso. Dėl šios priežasties paskutines rungtynes su Jonavos „Lietava“ jis pradėjo ant atsarginių suolo ir tik dėl neigiamo rezultato buvo mestas į aikštę.

„Jaučiuosi gerai. Pagaliau pavyko atsikratyti tos ligos ir pagaliau galiu save treniruotėms atiduoti šimtu procentų. Jokių nepatogumų nesukėlė ir kelionė į Škotiją – skrydis geras, viešbutis puikus, tad tikrai neturiu kuo skųstis“, – kalbėjo „Trakų“ kapitonas.

Be jo, su rinktine į Škotiją išvyko ir dar vienas „riteris“. Tai rezultatyviausias A lygos žaidėjas Nerijus Valskis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)