Dar po kelių savaičių C. Tevezas savavališkai grįžo į gimtinę, kur tebėra iki šiol.

„Esu pasirengęs grįžti ir atiduoti visas jėgas aikštėje,- sakė futbolininkas. - Suprantu, jog man turės sektis puikiai, jei norėsiu nutildyti kritikus. Nebus lengva nei man, nei sirgaliams“.

Ir tęsė: „Jei buvau neteisus, atsiprašysiu. Bet nuoširdžiai manau, kad neklydau. Tikiuosi, kad R. Mancini manęs tikrai laukia, o ne daro tai dėl įvaizdžio spaudoje“.

Pasakodamas apie skandalingą situaciją rungtynių su „Bayern“ metu, C. Tevezas tikino: „Mano nuotaika buvo prasta, nes treneris mums pralaimint 0:2 pasodino puolėją Ediną Džeko ir vietoje jo išleido saugą Nigelį de Jongą. Maniau, jog taip stiprinama gynyba, tad nutariau sėdėti ant suolo“.

„Tuo metu E. Džeko buvo piktas ir susiginčijo su treneriu. Girdėjau itališkų keiksmažodžių, tad nenorėjau į tai veltis ir atsisėdau, kad nebūčiau matomas treneriui. Tada jis atsisuko ir pažvelgė į mane, o tuomet jau patys suprantate, kas buvo. Jis liepė man atlikti apšilimą, bet elgėsi kaip su šunimi. Kai išgirdau tą toną, atsisakiau. Buvau nusiteikęs rungtyniauti, tačiau trenerio nuotaika po konflikto su E. Džeko buvo labai bloga“.

Ir pridūrė: „Jis mane iškeikė, o aš likau ramus. Buvo pasakyti tikrai baisūs žodžiai“.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją