Skelbiama, kad per sezoną „Chelsea“ klubas iš savo partnerių gaus 60 mln. svarų. Kontraktas įsigalios nuo 2017-2018 m. sezono.

Taip „Chelsea“ nutraukė visas spekuliacijas apie tai, kad gali atnaujinti susitarimą su „Adidas“ kompanija, su kuria bendradarbiavo anksčiau. Buvusi sutartis su „Adidas“ Londono klubui garantuodavo 30 mln. svarų per sezoną.

Tiesa, „Adidas“ jau rado naujus partnerius – susitarė su „Chelsea“ konkurentais iš Mančesterio – „Manchester United“ klubu. Pasirašyta 10 metų trukmės sutartis, per sezoną „Man United“ gaus 75 mln. svarų.

„Chelsea“ klubas sutartį su „Adidas“ vadina „geriausia komercine sutartimi klubo istorijoje“. Iš viso per sutarties laikotarpį „Chelsea“ savo sąskaitą turėtų papildyti 900 mln. svarų. Žmogumi, kuriam pavyko išsiderėti itin palankias sąlygas „Chelsea“, tapo klubo direktorė iš Rusijos Marina Granovskaja.

Marina Granovskaja
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)