Egipto bei Nigerijos mače pirmieji įvartį pelnė pastarieji, kai 12-ąją minutę puikiu smūgiu savo komanda į priekį išvedė puolėjas Chinedu Obasi.

Egiptiečiai rezultatą išlygino dar pirmajame kėlinyje, kai sulaukęs puikaus komandos draugo perdavimo iš gilumos puolėjas Emadas Moteabas suklaidino vartininką bei pasiuntė kamuolį į tučius Nigerijos rinktinės vartus.

Antrajame kėlinyje Egiptas jau įrodė savo pranašumą - iš pradžių 54-ąją minutę tolimu smūgiu pasižymėjo Ahmedas Hassanas, o jau besibaigiant mačui pergalę galutinai įtvirtino Mohamedo Nagui Gedo įvartis.

Kitame grupės mače nugalėtojas taip ir nepaaiškėjo - lygiosios 2:2 tarp Mozambiko ir Benino rinktinių. Beninas susitikime pirmavo 2:0, tačiau Mozambiko rinktinė dar pirmajame kėlinyje rezultatą sušvelnino, o 54-ąją minutę jį išlygino Carloso Goncalveso Fumo tikslus smūgis.

Statistika:

Egiptas – Nigerija 3:1

Egiptas: Emadas Moteabas (34 min.), Ahmedas Hassanas (54 min.) ir Mohamedas Gedo (87 min.).

Nigerija: Chinedu Obasi Ogbuke (12 min.).

Mozambikas – Beninas 2:2

Mozambikas: Almiro Lobo (29 min.) ir Carlosas Goncalvesas (54 min.).

Beninas: Razakas Omotoyossi (15 min. 11 m b.) ir Dario Khanas (20 min. į savo vartus).

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją