Duodamas išskirtinį interviu ispanų televizijai „LaSexta“ C. Ronaldo pareiškė, kad nuo žaidimo Čempionų lygos finale jo nesustabdys niekas.

„Cristiano visuomet žaidžia ir būna tose rungtynėse, kuriose privalo būti. Garantuoju 100 procentų, kad dalyviausiu finale Madride, būsiu puikios formos ir darysiu viską, kad mes dar kartą taptume čempionais. Galbūt tai mano charakterio savybė, tačiau man patinka žaisti ir patinka laimėti. Manau, kad taip ir bus. O jeigu šeštadienį Milane mes suklupsime, tai bus tiesiog tragiškas sezono finišas. To aš nenoriu leisti“, – pareiškė jis.

Anot C. Ronaldo, visi gandai, kad jis gali persikelti į Paryžiaus „Saint Germain“ arba „Manchester City“ klubus yra laužti iš piršto. Karjerą portugalas norėtų baigti būtent Madrido komandoje.

„Jeigu tik klubas manęs norės, aš būsiu čia. Aš noriu žaisti Madride, dar mažiausiai keliolika metų. Gal iki 41-erių“, – kvatojosi futbolo superžvaigždė.

„Sezonas baigsis ir aš norėčiau, kad klubas pratęstų sutartį su manimi. Per ketverius metus, praleistus čia, buvo nemalonių momentų, tačiau juos visus užgožia malonūs prisiminimai. Dabar esu čia labai lamingas, patenkintas trenerio Zinedino Zidane‘o darbu ir tiesiog rekomenduoju kitiems klubams mane pamiršti. Aš priklausau „Real“, – surimtėjęs konstatavo portugalas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (84)