Kaip rašo ispanų laikraštis AS, viename interviu Madrido „Real“ vadovas užstojo komandos žvaigždę: „Visi turime atlikti pareigą ir mokėti mokesčius, tačiau dėl Cristiano neturiu jokių abejonių. Jis tikrai nieko neslėpė“.

Negana to, F. Perezas smogė iš peties ispanų žiniasklaida, kad ši be teismo pasmerkė futbolininką. „Cristiano buvo pareikšti tik įtarimai ir jo nekaltumas nebuvo gerbiamas. Todėl jis piktas, tai žinai puikiai“, – kalbėjo pastarąją savaitę naujai perrinktas „Real“ prezidentas.

„Cristiano turi sutartį ir yra Madrido „Real“ žaidėjas. Nesikalbėjau su juo, viską sužinojau iš laikraščių. Tai tikras nesusipratimas. Jis geras žmogus ir tikrai su juo pasikalbėsiu asmeniškai po FIFA Konfederacijų turnyro“, – sakė F. Perezas.

Floretino Perezas

AS rašo, kad portugalas savo komandos draugams rinktinėje atvirai kalbėjo apie tai, kad džiaugiasi turėdamas tokį užnugarį. Žinoma, jis yra kiek pavėluotas, bet geriau toks, nei jokio.

Po C. Ronaldo žinios, kad jis apsisprendė palikti Madrido „Real“, sukruto visa futbolo rinka. Žiniasklaidoje realiausiais laikyti „Manchester United“ ir „Paris Saint-Germain“, galinčiais prašyti geriausio planetos futbolininko parašo po sutartimi.

Tačiau „Real“ klubo prezidentas paneigė brangiausio savo žaidėjo perėjimo galimybė: „Cristiano išpirka yra 1 milijardas eurų. Jokių pasiūlymų dėl jo negavome. PSG savininkas šeichas yra mano bičiulis, tačiau jis man neskambino ir mes apie tai nekalbėjome“.

Prieš savaitę C. Ronaldo buvo kategoriškas. „Aš palieku „Real“. Aš taip nusprendžiau. Kelio atgal – nėra!“, – C. Ronaldo žodžius citavo „Marca“.

Pagrindinė tokio C. Ronaldo sprendimo priežastis – jam mesti kaltinimai slėpus mokesčius. Ispanijos prokuratūros žiniomis, portugalas 2011–2014 metais nesumokėjo 14,7 mln. eurų mokesčių. Portugalas turės stoti prieš teismą ir atsakyti į iškilusius klausimus.

C. Ronaldo su Portugalijos rinktine trečiadienio vakarą dėl pirmos pergalės FIFA Konfederacijos taurės turnyre kovos su šeimininkais rusais. Pirmose rungtynėse Europos čempionai 2:2 sužaidė lygiosiomis su Čile.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)