Tai DELFI patvirtino Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas Kęstutis Kasciukevičius.

27-erių legionierius iš Portugalijos „Nevėžio“ spalvas gina nuo šio sezono pradžios.

„Žinau, kad jį kažkuo apkaltino, bet negaliu nieko komentuoti, niuansų nežinau ir šiuo metu esu užsienyje. Man jis sakė, kad įvyko kažkoks nesusipratimas. Juk jis – pilnametis žmogus, aš jam – nei tėvas, nei mama“, – DELFI teigė Kėdainių klubo direktorius Saulius Skibiniauskas.

Jei F. Paimo kaltė būtų įrodyta, jam grėstų iki septynerių metų nelaisvės. Bet, neoficialiomis žiniomis, futbolininkas ir nukentėjusioji gali susitaikyti.

F. Paimas kadaise tėvynėje laikytas nenušlifuotu futbolo deimantu ir buvo nuolat kviečiamas į Portugalijos jaunimo rinktines.

„Sporting“ ekipoje krašto puolėjas treniravosi kartu su C. Ronaldo ir paliko pastarajam neišdildomą įspūdį.

„Jei galvojate, kad aš geras, palaukite, kol pamatysite Fabio Paimą“, – 2003 metais persikėlęs į „Manchester United“ klubą yra pasakęs C. Ronaldo.

Bet didžiuliai lūkesčiai ir pinigai sugadino bręstantį talentą.

„Aš buvau visiškai susipykęs su galva. Padariau daugybę klaidų. Ėjau klystkeliais: buvo daug vakarėlių, daug linksmų naktų, daug merginų. Visa tai žaidėjui tikrai ne į naudą, ir aš už tai sumokėjau atitinkamą kainą“, – neseniai interviu futbolo.tv prisipažino F. Paimas.

2008 metais jis dar buvo skolinamas Londono „Chelsea“ (Anglija), bet aukštesnio meistriškumo komandose įsitvirtinti nesugebėjo, kol galiausiai nusirito iki Lietuvos futbolo federacijos (LFF) I lygos. Į „Nevėžį“ F. Paimas atvyko iš Maltos aukščiausioje lygoje rungtyniaujančios „Mosta“ ekipos.

„Fabio – labai šaunus ir teigiamas žmogus. Gyvenime jis daug turėjo ir viską prarado, o dabar stengiasi lipti iš duobės. Matosi, kad praeityje jis buvo kažko vertas, bet šiuo metu nebėra išskirtinis žaidėjas, matyt, turi kažkokių psichologinių problemų“, – DELFI „Nevėžio“ naujoką apibūdino ekipos vyriausiasis treneris Darius Urbelionis.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (99)