Dauguma kritikavo „Leicester City“ savininkus dėl to, kad jie nevertina lojalaus ir atsidavusio komandai italo, tačiau pats C. Ranieri nuo komentarų susilaikė.

65 metų treneris atvėrė dūšią Romoje ir papasakojo, kaip vasario 23-ą dieną jautėsi, kai buvo nutraukta sutartis.

„Kalbant apie atleidimą iš Lesterio komandos, mane tuomet apėmė labiau nuostaba, o ne kartėlio jausmas, – atviravo jis. – Daug šalto ir karšto mačiau per savo karjerą, tačiau niekuomet neišgyvenau kažko panašaus. Tai buvo šokas.“

C. Ranieri tvirtino, kad futbole tokie dalykai nutinka: „Tai mano pasaulis. Pradėjau treniruoti regionų lygoje. Ten buvo aikštės be žolės, kartais neturėjome vandens ir treniruočių įrangos. Viską turėjau padaryti pats. Viską, ką pasiekiau per tuos metus, padariau savo rankomis.“

Italas ketina atskleisti daugiau detalių apie atleidimą iš „Leicester City“ klubo specialiame interviu „Sky Sports“ kanalui balandžio 10 dieną.

Po C. Ranieri atleidimo Anglijos čempionų titulą ginanti komanda iškovojo tris pergales iš eilės ir pakilo į „Premier“ lygos 15-ą vietą.

„Leicester City“ vairą perėmė Craigas Shakespeare'as, o komanda netikėtai sugebėjo prasibrauti į UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalį. Turnyro debiutantai aštuntfinalyje bendru rezultatu 3:2 nugalėjo ispanų „Sevilla“ ekipą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)