Apsvaigęs P. Gascoigne'as buvo išvežtas į ligoninę. Prieš tai jis gyrėsi, kad jau metus nevartoja alkoholio. Kaimynai skundėsi, kad buvusios futbolo žvaigždės gertynės tęsiasi jau kelias savaites.

P. Gascoigne'o veidas buvo subraižytas, po akim buvo mėlynės, jam smuko kelnės. Kaip paaiškėjo vėliau, buvęs futbolininkas griuvo mėgindamas įlipti į taksi, o veidą subraižė rankoje jo laikytas džino butelis.

„Mums buvo baisu, kad visa tai nesibaigtų tragedija. Kraupu, kai toks visuomenėje žinomas ir anksčiau gerbiamas žmogus nusirita į alkoholizmo liūną“, – situaciją komentavo vienas iš buvusios žvaigždės kaimynų.

Kaimynai pastebėjo, kad P. Gascoigne'o išgertuvės ypač suaktyvėjo po pasaulį pasklidus žiniai, kad mirė kita pasaulinė futbolo legenda – olandas Johannas Cruyffas.

Tačiau netrukus P. Gascoigne'ui atstovaujanti agentūra „A1 Sporting Speakers“ išplatino naujausias nuotraukas, kur buvęs futbolininkas jau atrodo geriau, nors dalį veido ir dengia dideli akiniai nuo saulės. Agentūra pripažino, kad praėjusi savaite „Paului buvo prasta“, tačiau priešingai negu rašyta spaudoje „jis nebuvo ligoninėje“.

P. Gascoigne'as yra gydęsis nuo alkoholio ir narkotikų reabilitacijos klinikoje Votforde (Watford). Ir anksčiau jis ne kartą buvo įkliuvęs siautėjantis neblaivus viešoje vietoje, pats publikavęs savo nuotraukų su alkoholio buteliais.

Paulas Gascoigne'as

Futbolininkas, kurį karjeros metais vadino „Gazza“, Anglijos rinktinei atstovavo 57 kartus. P. Gascoigne'as yra žaidęs „Newcastle“, Londono „Tottenham“ (abu Anglija), Romos „Lazio“ (Italija) ir Glazgo „Rangers“ (Škotija) klubuose. Su futbolo jis nesusijęs jau nuo 2005 metų, kai dirbo „Kettering Town“ komandos treneriu.

P. Gascoigne'o karjeros epizodai:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (94)