V. Čeburinas į Lietuvą atvyko 2014 metų pradžioje, kuomet stojo prie „Kruojos“ vairo. Nors ekipai paskelbus apie tikslus kovoti dėl medalių didžioji Lietuvos futbolo bendruomenės dalis tik šypsojosi, „Kruoja“ su V. Čeburinu priešakyje įrodė, jog sunkiai dirbant įmanoma įgyvendinti visas svajones. Sidabro medaliai – aukščiausias pasiekimas per visą „Kruojos“ istoriją, leisiantis kitąmet komandai varžytis UEFA Europos lygos turnyre.

„Noriu padėkoti puikiai „Kruojos“ komandai, su kuria dirbti buvo tikras malonumas. Didelis ačiū ir visiems aistruoliams, kurie mus palaikė. Taip pat noriu padėkoti ekipos vadovybei, savo tikslus mes pasiekėme dirbdami visi kartu“, - kalbėjo V. Čeburinas, kurį Lietuvos futbolo ekspertai ir gerbėjai išrinko antru geriausiu treneriu visoje A lygoje.

Vienas „Kruojos“ didvyrių jau yra dirbęs „Šachtior“ klube, kurį laiką V. Čeburinas buvo trenerio asistentas, o vėliau ėjo ir vyriausiojo trenerio pareigas.

Pasirašęs sutartį su „Šachtior“ klubu V. Čeburinas pripažino, jog neatmeta galimybės, kad komandą papildys daugiau lietuvių.

„Futbolininkų iš Lietuvos „Šachtior“ komandoje tikrai galima laukti. Lietuvos A lyga nėra silpna ir ten tikrai yra gerų žaidėjų“, - kalbėjo jis.

„Kruojos“ klubas, žaidėjai, treneriai ir administracijos darbuotojai dėkoja V. Čeburinui už nuoširdų atsidavimą ir darbą Pakruojyje, pasiektus rezultatus ir linki skambių pergalių ir pasiekimų tolesnėje karjeroje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)