„Hannover“ puikiai pradėjo rungtynes ir į priekį išsiveržė jau 2 mačo minutę. Po Christiano Panderio perdavimo įvartį galva pelnė Leonas Andreasenas.

Visgi „Eintracht“ ekipai jau po 11 minučių pavyko išlyginti rezultatą. Po Tranquillo Barnetta atliktos standartinės situacijos pasižymėjo Martinas Lanigas.

Tačiau greitai aikštės šeimininkai patyrė dar du smūgius. 20 minutę „Hannover“ vėl išsiveržė į priekį ir šįkart tą klubas taip pat padarė po standartinės situacijos. Po dar vieno C. Panderio perdavimo įvartį įmušė Larsas Stindlas.

Po devynių minučių „Hannover“ įmušė ir trečią įvartį. Šįkart po L. Andreaseno perdavimo pasižymėjo prieš vartus išbėgęs Didier Ya Konanas.

Antrame kėlinyje „Hannover“ turėjo kelias progas pasižymėti, bet „Eintracht“ sugebėjo apsiginti ir patys 68 minutę įmušė įvartį bei atgaivino intrigą. Po Stefano Aignerio perdavimo įvartį galva pelnė A. Meieris.

„Eintracht“ ekipa lemiamo šturmo sukurti taip ir nesugebėjo, o „Hannover“ per pridėtą laiką galėjo įtvirtinti savo pergalę, bet šiame mače daugiau įvarčių taip ir nebuvo.

Po šio mačo abu klubai turi po 35 taškus ir dalinasi 11-12 vietas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją