Vienintelį ir pergalingą įvartį 39-ą dvikovos minutę pelnė saugas Hany Mukhtaras.

Aštuonių komandų turnyrą jaunieji vokiečiai pradėjo B grupėje. Jie 3:0 nugalėjo bulgarus, 2:0 įveikė ukrainiečius ir lygiosiomis 2:2 sužaidė su serbais bei grupėje užėmė pirmą vietą, o pusfinalyje net 4:0 sutriuškino Austrijos bendraamžius.

Verta priminti, kad gegužės 31-ą dieną su Europos čempionais tapusia Vokietijos rinktine žaidė ir Lietuvos 19-mečiai. Jie atrankoje į finalinį turnyrą pralaimėjo 0:2.

Tuo tarpu portugalai žaidė B grupėje, kurioje iškovoję visas tris pergales finišavo pirmi. Jie 6:1 sumindė šeimininkus vengrus, 3:0 nugalėjo Izraelio komandą ir 2:1 palaužė austrus, o pusfinalyje tik po 11 metrų baudinių serijos 4:3 eliminavo Serbijos rinktinę.

DELFI primena, kad Vokietijos vyrų rinktinė triumfavo Brazilijoje vykusiame pasaulio čempionate. Joachimo Lowo auklėtiniai finale po pratęsimo 1:0 nugalėjo argentiniečius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)