35-ą rungtynių minutę estų futbolininkas alkūne D. Česnauskiui sudavė į nosį, kuri iškart lūžo. Kapitonas kelias minutes su gydytojais praleido už aikštės ribų, tačiau, nepaisydamas skausmo, netrukus grįžo į aikštę ir pratęsė svarbiausias sezono rungtynes.

„Penktadienį važiuosime į ligoninę dar kartą. Tada bus galutinai aišku, reikės operacijos ar ne. Vis tik, įvertinus jo kvėpavimą ir gijimą, aš manau, kad ir be operacijos viskas bus gerai“, – optimistiškai kalbėjo kapitono žmona Vaida Česnauskienė.

D. Česnauskiui yra gaminama speciali kaukė, su kuria jis pasirodys atsakomose Europos lygos rungtynėse. „Trakų“ klubas jas ketvirtadienį žais Taline. Priminsime, kad po pirmos akistatos „riteriai“ turi vieno įvarčio (2:1) persvarą. Šios poros nugalėtojai antrame kvalifikacijos etape susikaus su Haifos „Maccabi“ klubu iš Izraelio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)