„Taip, tai tiesa. Žaidėjai du mėnesius negauna algų. Mūsų finansinė padėtis nuo pat sezono pradžios buvo nekokia. Nebuvo jokio konkretumo, tad nieko keisto, kad atsidūrėme ten, kur atsidūrėme.

Šią savaitę konkretumas atsirado. Mums padės miestas, be to, aišku, kad gausime išpirką už Andrejų Paniukovą, netrukus mūsų sąskaitą papildys pinigai už dar vieno žaidėjo kontrakto perpirkimą“, – portalui futbolas.lt apie ne pačius maloniausius dalykus kalbėjo „Atlanto“ vyriausiasis treneris Konstantinas Sarsanija.

„Noriu padėkoti vaikinams, kad niekas nesiskundė, o visi stengėsi ir dirbo iš širdies. Ne laiku uždarė stadioną – nesiskundėme, finansinės problemos – nesiskundėme. Galiu pasakyti, kad mūsų komanda yra su charakteriu, kuri nepanikuoja susidūrusi su problemomis.

Tos problemos padarys mus stipresniais. Tą pamatysite sezono pabaigoje“, – dėstė K.Sarsanija.

– Treneri, sakykite, kaip atsitiko, kad „Atlantas“ tapo nemokus?

– Sakyčiau, kad buvo per daug kalbų ir per mažai darbų. Nebuvo jokio aiškumo. Galiu pasidžiaugti, kad dabar jis atsirado ir kitą savaitę žaidėjams bus išmokėtos algos už mėnesį, o dar po kelių savaičių skolos galutinai bus padengtos.

Šį sezoną prisiskaičiavome truputį per daug. Planavome, kad Marius Adamonis liks Anglijoje ir už jį gausime išpirką – nepasisekė. Europos lygoje irgi planavome pereiti nors vieną etapą. Deja, ir čia likome nieko nepešę.

– Kas labiausiai prisidėjo prie pagerėjusios situacijos?

– Išskirti kažko vieno neverta, nes pliusą galima dėti ir miestui, ir Andrejaus Paniukovo išvykimui į Portugaliją, ir pačios situacijos išsiaiškinimui.

– Užsiminėte apie sąskaitos papildymą už dar vieną žaidėją. Kas tas žaidėjas?

– Marius Adamonis.

– Kuriam laikui problemos išspręstos?

– Šiam sezonui galutinai. Kitam – taip pat.