Varžovai laimėjo pirmąjį kėlinį, kai realizavo 11 m baudinį. Iki pertraukos lietuviai turėjo dvi progas įmušti įvartį - galėjo pasižymėti Dovydas Norvilas ir Lukas Baranauskas.

Antrajame kėlinyje klaipėdiečiai išplėšė pergalę. Abu įvarčius įmušė „Atlanto“ naujokas Andrejus Paniukovas (75-ą ir 80-ą min.).

„Atlanto“ komandos vyriausiasis treneris Konstantinas Sarsanija liko patenkintas susitikimu: „Žaidėme po sunkių treniruočių. Vyrai buvo pavargę, bet rungtyniavo gerai. Tai buvo gero lygio, didelės spartos kova“.

K. Sarsanija buvo nustebęs dėl į „Atlanto“ vartus skirto baudinio: „Niekas iš aikštėje ir šalia jos buvusių žmonių neįžvelgė pražangos mūsų baudos aikštelėje. Išskyrus teisėją“.

Sekmadienį buvo planuotos rungtynės su „Ethnikos Achna“ klubu iš Kipro, tačiau dėl didelių krūvių, klaipėdiečiai atsisakė šios akistatos.

„Užteks mums ketverių rungtynių. Penkerios – per daug“, – paaiškino K. Sarsanija.

Pirmojoje treniruočių stovykloje lietuviai dar išmėgins jėgas su Čekijos ir Kinijos komandomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)