Itin rezultatyviame mače „AS Roma“ atsiliko 0:1 ir 1:2, tačiau vėliau svečiai tiesiog prapliupo įvarčiais ir nutolo, kiek sumažinti atsilikimą „Chievo“ leidę tik pačioje mačo pabaigoje.

Nugalėtojų gretose po du kartus pasižymėjo Stephane'as Al Shaarawy ir Mohamedas Salahas, o 83 min. efektingą įvartį tolimu smūgiu pelnė Edinas Džeko.

Po šios pergalės 37 rungtynes sužaidusi „AS Roma“ nuo turnyro lentelėje pirmaujančios Turino „Juventus“ ekipos atsilieka vos vienu tašku.

Italijos sostinės komanda turi 84, o Turino futbolininkai – 85 taškus, tačiau „Juventus“ turnyre liko sužaisti dvejas, o Romos atstovams – vienas rungtynes.

„Chievo“ futbolininkai su 43 taškais po 37 rungtynių 20 komandų turnyro lentelėje yra 14-ti.

Rezultatas

„Chievo“ 3 – 5 „AS Roma“

15' Lucas Castro [1-0]
28' Stephane'as Al Shaarawy [1-1]
37' Roberto Inglese [2-1]
42' Mohamedas Salahas [2-2]
58' Stephane'as Al Shaarawy [2-3]
76' Mohamedas Salahas [2-4]
83' Edinas Džeko [2-5]
86' Roberto Inglese [3-5]

Kitose rungtynėse vėlai šeštadienį susitinka „Napoli“ 4:1 (2:0) nugalėjo Florencijos „Fiorentinos“ futbolininkus ir į situaciją turnyro lentelėje įnešė dar daugiau intrigos.

Po pergalingo mačo, kuriame du įvarčius įmušė Driesas Mertensas, Neapolio komanda savo sąskaitoje (po 37 rungtynių) turi 83 taškus ir nuo Romos komandos atsilieka vos tašku.

Italijoje į UEFA Čempionų lygą tiesioginius kelialapius iškovoja 1-2 vietas užėmusios ekipos, o trečioje vietoje finišavusi komanda gauna kelialapį į kvalifikacinį turnyro etapą.

Dar septynerios 37-ojo turo rungtynės bus žaidžiamos sekmadienį.

Iš viso čempionate bus sužaisti 38 turai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)