Penktą vietą turnyro lentelėje užimančio „Zenito-Vyčio“ bei devintoje pozicijoje esančio „Celsio“ rungtynių 34 minutę rezultatas buvo 1:1. Ar tai bus galutinis rezultatas, paaiškės po Lietuvos futbolo federacijos drausmės komiteto posėdžio.

„Buvo tikrai neblogos rungtynės, o visas kipišas prasidėjo dėl kažkokio kampinio. Buvo ten, nebuvo... Sunku pasakyti“, – portalui futbolas.lt pasakojo rungtynes stebėjęs futbolo aistruolis.

Po teisėjo Kęstučio Bartuškevičiaus sprendimo neskirti kampinio, iškart prie jo prisistatė buvęs Marijampolės „Sūduvos“ futbolininkas Vidas Adomaitis. Už mojavimą prieš teisėją rankomis ir keiksmais pagardintą klausimą „Ką čia švilpi?“, – futbolininkas buvo nubaustas geltona kortele.

„Eidamas atgal prie komandos atsarginių futbolininkų V.Adomaitis pečiu kliudė teisėją. Ryžtingesnis teisėjas būtų parodęs raudoną kortelę ir viskas būtų ramu. Noriu pabrėžti, kad tame veiksme nebuvo nei grubumo, nei gąsdinimų. Tiesiog tokia situacija“, – pasakojo prisistatyti nenorėjęs rungtynių žiūrovas.

Dar po maždaug minutės arbitrai užfiksavo pražangą „Celsio“ nenaudai. Vėl prasidėjo ginčiai.

„Daug žaidėjų apspito K. Bartuškevičių. Kažkuris stumtelėjo. K. Bartuškevičius su kitu teisėju Arūnu Dapkumi nuėjo į šalį ir nutarė netęsti rungtynių“, – kalbėjo portalo futbolas.lt skaitytojas.

Šį sezoną tai ne pirmas kartas, kai salės futbolo aukščiausios lygos rungtynės baigėsi konfliktu.