Priešpaskutiniame ture Leipcigo komanda savų žiūrovų akivaizdoje tik paskutinėmis akimirkomis iš savo rankų paleido ne tik pergalę, bet ir tašką – 4:5 nusileido čempiono titulą jau užsitikrinusiam Miuncheno „Bayern“ klubui.

„Red Bull“ stadione susirinkę sirgaliai iš savo vietų kilo jau antrąją mačo minutę, kuomet kamuolį į čempionų vartų tinklą pasiuntė Marcelis Sabitzeris.

Nors 17-ą minutę Robertas Lewandowskis realizavo 11 metrų baudinį ir išlygino rezultatą, šeimininkai atsakė dar dviem tiksliais smūgiais – po kartą pasižymėjo Timo Werneris (29 min., iš 11 m) ir Yussufas Poulsenas (47 min.).

60-ą minutę Thiago Alcantara sušvelnino atsilikimą, tačiau vos po penkių minučių dviejų įvarčių persvarą atstatė dublį atlikęs T. Werneris.

Visgi „Bayern“ sugebėjo stebuklingai išplėšti pergalę: 84-ą minutę įvertį pelnė Lewandowskis, pirmą teisėjo pridėto laiko minutę – Davidas Alaba, o penktąją – Arjenas Robbenas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)