Ispanijos sostinės Madrido „Santiago Bernabeu“ stadione įvyks „Real“ ir „Wolfsburg“ klubų dvikova. Savo aikštėje Vokietijos atstovai šventė netikėtą, bet pelnytą pergalę 2:0.

Čempionų lygos grupių varžybose „Real“ ekipa užėmė pirmą vietą A grupėje, aplenkusi „Paris Saint Germain“ (Prancūzija), Donecko „Šachtar“ (Ukraina) ir „Malmoe“ (Švedija) klubus.

Aštuntfinalyje madridiečiai eliminavo italų „Roma“ komandą (2:0 svečiuose ir 2:0 namuose).

„Wolfsburg“ komanda užėmė pirmą vietą B grupėje, kur aplenkė PSV „Eindhoven“ (Olandija), „Manchester United“ (Anglija) ir Maskvos CSKA (Rusija) klubus. Aštuntfinalyje vokiečiai pranoko „Gent“ (Belgija) futbolininkus (3:2 svečiuose ir 1:0 namuose).

Rungtynės:

„Real“ - „Wolfsburg“, 21.45 val. (Lietuvos laiku).

Teisėjas: Viktoras Kassai (Vengrija).

Kitose atsakomosiose ketvirtfinalio rungtynėse „Manchester City“ klubas savo aikštėje priims „Paris Saint Germain“ komandą. Prieš savaitę Prancūzijos sostinėje mačas baigėsi kovingomis lygiosiomis 2:2.

The final run out from @PSG_inside before the big one! #cityvpsg #mcfc #CMONCITY pic.twitter.com/OM9uh18MLP
— Manchester City FC (@MCFC) April 11, 2016

Grupės etape PSG ekipa užėmė antrą vietą A grupėje, į priekį praleidusi tik minėtą „Real“ klubą ir aplenkusi „Šachtar“ ir „Malmoe“ komandas. Aštuntfinalyje paryžiečiai nugalėjo anglų Londono „Chelsea“ (1:1 namuose ir 2:1 svečiuose) klubą.

„City“ grupės varžybose buvo geriausi D grupėje. Anglai už savęs paliko Turino „Juventus“ (Italija), „Sevilla“ (Ispanija) ir Monchengladbacho „Borussia“ (Vokietija) komandas. Aštuntfinalyje „miestiečiai“ eliminavo ukrainiečių Kijevo „Dinamo“ (3:1 svečiuose ir 0:0 namuose) klubą.

Rungtynės:

„Manchester City“ - „Paris Saint Germain“, 21.45 val. (Lietuvos laiku).

Teisėjas: Carlosas Velasco Carballo (Ispanija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)