Jis veikiausiai nieko nėra girdėjęs nei apie apie Pakruojo „Kruojos“ snaiperį Ričardą Beniušį, nei apie rumunų „Pandurii“ puolėją Deivydą Matulevičių, nei apie „Leicester City“ talentą Simoną Stankevičių, rašo „The Guardian“.

Šį sezoną J. Hartas žaidžia tiesiog fantastiškai. Tą jis dar kartą įrodė UEFA Čempionų lygos aštuntfinalyje, kai nepaisant FC „Barcelona“ šturmo Ispanijoje į „Manchester City“ vartus praleido tik vieną įvartį, o prieš tai Anglijoje buvo atrėmęs net paties Lionelio Messio 11 metrų baudinį.

Po rungtynių su Lietuva anglų dar lauks draugiškas mačas su Italija. Šios rungtynės J. Hartui bus jau 50-os Anglijos rinktinėje. Tačiau dabar jis koncentruojasi į akistatą su lietuviais.

„Žiūrėsiu vaizdo įrašus, studijuosiu lietuvių žaidimą. Nematau reikalo meluoti, kad aš viską žinau apie Lietuvos rinktinę, tačiau viską, kas įmanoma, iki rungtynių tikrai sužinosime. Mes pasirengsime viskam“, – teigė J. Hartas.

Anglijos rinktinės treneris Roy Hodgsonas spaudos konferencijoje paklaustas apie Lietuvos rinktinę, taip pat prisipažino: „Neištariu jų pavardžių!“

R. Hodgsonas daugiau kalbėjo, ar įtrauks į Anglijos rinktinės sudėtį Londono „Tottenham“ klubo puolėją Harry Kane'ą, o ne apie lietuvius.

„Analizavome jų žaidimo stilių ir esame pasirengę. Visi daugiau žino apie anglų žaidėjus, nes jie žaidžia „Premier“ lygoje. Tačiau mes užtektinai žinome ir apie lietuvius“, - kalbėjo anglų strategas.

Tuo metu Anglijos rinktinės kapitonas Wayne'as Rooney filosofavo, kaip sunku šiose pareigose yra pakeisti Steveną Gerrardą ir koks puikus žaidėjas yra H. Kane'as.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)