Lesterio futbolininkai sensacingai užima pirmą vietą (28 taškai). Jie dabar šventė keturias pergales iš eilės. Iki šiol Claudio Ranieri auklėtiniai yra patyrę vos vieną pralaimėjimą. „Raudonieji velniai“ žengia antri (27 tšk.). Jie „Premier“ lygoje laimėjo du pastaruosius mačus.

Mančesterio klubas Lesterio komandą nugalėjo 10 kartų per pastarąsias 11 tarpusavio rungtynių. Tiesa, praėjusį sezoną „Leicester City“ namie 5:3 pranoko „United“ futbolininkus. Šeštadienį Lesterio ekipos puolėjas Jamie Vardy gali pagerinti buvusio „Manchester United“ žaidėjo Ruudo van Nistelrooy'aus rekordą. J. Vardy yra pelnęs po įvartį dešimtyje „Premier“ lygos dvikovų iš eilės. Tą yra padaręs ir garsusis olandas.

Louiso van Gaalo auklėtiniai šią savaitę nuvylė savo aistruolius, kai UEFA Čempionų lygos rungtynėse namie nesugebėjo palaužti Eindhoveno PSV komandos (0:0). Nebeaišku, ar „Manchester United“ pateks į kitą etapą.

Praėjusiame ture svečiuose 4:1 nukovęs „Manchester City“ klubą „Liverpool“ savo aikštėje priims „Swansea City“ žaidėjus. Liverpulio ekipa su 20 taškų yra devinta, o 14 taškų surinkusi Velso ekipa užima 14 vietą. „Swansea City“ per pastaruosius devynis turus sukrapštė tik vieną pergalę.

Tuo tarpu „Liverpool“ – ant bangos. Šią savaitę Jurgeno Kloppo auklėtiniai Europos lygos mače 2:1 įveikė „Bordeaux“ futbolininkus. Tiesa, Liverpulio klubo stovykloje – bloga žinia. Traumą vėl patyrė puolėjas Danielis Sturridge'as, kuris jau rengėsi grįžti į rikiuotę.

Transliacijų tvarkaraštis:

Šeštadienis, lapkričio 28 d.

16.55 val. „Aston Villa“ – „Watford“;
19.25 val. „Leicester City“ – „Manchester United“.

Sekmadienis, lapkričio 29 d.

16.00 val. „West Ham United“ – „West Bromwich Albion“;
18.10 val. „Norwich City“ – „Arsenal“;
20.15 val. „Liverpool“ – „Swansea City“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)