Anglijos čempionate pirmaujantiems „Manchester City“ futbolininkams vėl teks kautis su Portugalijos klubu. Šešioliktfinalyje Roberto Mancini auklėtiniai eliminavo „Porto“ komandą. Mančesterio ekipa varžovus įveikė abu kartus – 2:1 svečiuose ir 4:0 savo aikštėje.

Portugalijos pirmenybėse stringantys „Sporting“ žaidėjai, kurie savo šalyje užima tik ketvirtą vietą, Europos lygos turnyro šešioliktfinalyje sunkiai eliminavo Varšuvos „Legia“ ekipą. Lenkijoje mačas baigėsi 2:2, o namie Lisabonos komanda išvargo pergalę 1:0.

Dėl Anglijos čempionų titulo su „Manchester City“ komanda besigrumiančiam „Manchester United“ klubui Europos lygos aštuntfinalyje teko kietas riešutėlis. Bilbao „Athletic“ futbolininkai solidžiai rungtyniauja Ispanijos čempionate. Baskai rikiuojasi penktoje pozicijoje, o nuo ketvirtą vietą, kuri garantuoja kelialapį į UEFA Čempionų lygą, užimančio Valensijos „Levante“ klubo atsilieka vos vienu taškeliu.

Šešioliktfinalyje „Manchester United“ iš tolesnės kovos privertė pasitraukti Amsterdamo „Ajax“ ekipą. Alexo Fergusono vadovaujama komanda išvykoje priešininkus pranoko 2:0, o savo stadione netikėtai suklupo 1:2. „Athletic“ klubas nuliūdino Maskvos „Lokomotiv“ futbolininkus ir jų aistruolius. Baskai išvykoje Rusijos klubui pralaimėjo 1:2, o Bilbao mieste juos nugalėjo 1:0. „Athletic“ į kitą etapą pateko dėl svečiuose įmušto įvarčio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją