Vaizdo transliacijų internetu platforma www.viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“ kanalas tiesiogiai nuo 16.55 val. rodys lemiamas „Liverpool“ komandos rungtynes. Ši ekipa namie priims „Middlesbrough“ futbolininkus. Per www.viaplay.lt tuo pat metu bus transliuojamas ir Londono „Chelsea“ – „Sunderland“ mačas.

Liverpulio klubas pergalės atveju išliks tarp keturių pajėgiausiųjų. Jei „Liverpool“ pralaimės arba sužais lygiosiomis, o Londono „Arsenal“ savo aikštėje įveiks Liverpulio „Everton“ komandą, į Čempionų lygą žengs „kanonieriai“.

„Middlesbrough“ bet kokiu atveju liks 19 vietoje ir atsisveikins su elitine lyga. Pirmojo rato akistatoje „Liverpool“ svečiuose 3:0 nugalėjo „Middlesbrough“. Turnyro lentelės požiūriu dvikova bus nesvarbi ir „Everton, kuris užims 7 poziciją. Pirmojo rato mūšyje „Everton“ 2:1 palaužė „Arsenal“ klubą.

Vietą pirmajame ketverte dar gali prarasti ir „Manchester City“, kuris svečiuose grumsis su „Watford“. Jei „miestiečiai“ patirs nesėkmę, o „Liverpool“ bei „Arsenal“ triumfuos, Pepo Guardiolos auklėtiniai gali likti už borto.

Tokiu atveju „City“ ir „Arsenal“ susilygintų taškais ir viską lemtų bendras įmuštų bei praleistų įvarčių santykis. Dabar geresnį balansą turi Mančesterio ekipa (plius 36; „Arsenal“ – plius 31). Pirmajame rate „miestiečiai“ Votfordo ekipą įveikė 2:0.

Šiuo metu „Manchester City“ turi 75 taškus, „Liverpool“ – 73, „Arsenal“ – 72. Čempiono vardą jau užsitikrino „Chelsea“ (90 tšk.), o iš antrosios vietos nebenukris Londono „Tottenham Hotspur“ (83).

6 pozicijoje liksiantis „Manchester United“ (66) į Čempionų lygą gali patekti, jei laimės UEFA Europos lygos finalą prieš Amsterdamo „Ajax“.

Be „Middlesbrough“, į žemesnę lygą kris „Hull City“ ir „Sunderland“ futbolininkai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)