Likus vos kelioms valandoms iki varžybų atvykę į Sankt Peterburgą "Tau Ceramica" puolėjai Saulius Štombergas ir Mindaugas Timinskas nebuvo rezultatyvūs - pelnė atitinkamai 6 ir 5 taškus.

Per rungtynes Londone pasižymėjo po kairiojo kelio traumos atsigaunantis puolėjas Artūras Karnišovas, kuris buvo rezultatyviausias Barselonos komandoje (25 taškai). Kitas "Barcelona" lietuvis - įžaidėjas Šarūnas Jasikevičius įmetė 7 taškus bei atliko 9 rezultatyvius perdavimus.

Ispanijos žiniasklaidos žodžiais, per "Barcelona" mačą Londone su "Towers" didžiausią darbą nugalėtojų gretose atliko A.Karnišovas ir vidurio puolėjas Francisco Elsonas - 22 taškai, 10 atkovotų kamuolių.

A.Karnišovas per 28 min. pataikė 4 iš 8 dvitaškių, visus 3 tritaškius, 8 iš 9 baudų, atkovojo 6 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus ir triskart prasižengė. Š.Jasikevičius per 24 min. įmetė 2 iš 6 dvitaškių, 1 iš 4 tritaškių, sugriebė 3 atšokusius kamuolius, perėmė 1, atliko 9 rezultatyvius perdavimus, dusyk suklydo ir penkiskart prasižengė.

"Dar nesu geriausios sportinės formos, - po mačo Anglijoje sakė A.Karnišovas. - Tik antra savaitė treniruojuosi kartu su komanda ir kiekvieną dieną jaučiuosi vis tvirčiau, bet kad labai gerai - negalėčiau pasakyti. Dar reikia atsigauti fiziškai, pajusti žaidimo ritmą".

Sugrįžęs į aikštę prieš savaitę per trečiojo Eurolygos turo rungtynes Italijoje (ten "Barcelona" 90:94 nusileido Veronos "Net Business"), A.Karnišovas tąsyk žaidė apie 10 min. ir nepelnė nė taško.

"Tad galima sakyti, jog Londone buvo mano pirmosios varžybos po birželio viduryje Amerikoje atliktos kelio operacijos", - pridūrė "Barcelona" legionierius.