Iš Danijos, kur dirba daug metų, atvykęs specialistas dienos pradžioje su treneriais diskutavo, kaip sekasi įgyvendinti jo sukurtą „Auri“ programą su jaunaisiais futbolininkais ir išklausė įžvalgas apie darbą naudojantis programa.

„Aptarėme, kaip sekasi įgyvendinti programą. Visi matome, kad laukia ilgas ir sunkus darbas. Tai tik pradžia. Diskusijos buvo gyvos. Treneriai papasakojo, kaip jiems sekasi, aš parodžiau, kaip galima dirbti. Kitą kartą susitikę jau būsime pažengę dar vieną žingsnelį“, - sakė A. Skarbalius.

Po seminaro visi iškeliavo į „Utenio“ stadioną, kur A. Skarbalius kartu su „Utenio“ ir „Inkaro“ treneriais rengė treniruotę pagal „Auri“ ugdymo programą.

„Brondby“ jaunimo komandą treniruojantis lietuvis Utenos stadione stebėjo trenerių darbą, išdėstė savo įžvalgas ir išklausė trenerių komentarus apie darbą su jaunaisiais „Utenio“ futbolininkais pagal „Auri“ programą.

A. Skarbalių nudžiugino atmosfera stadione.

„Vaikai džiaugiasi. Man pačiam čia atvažiavus „dūšia“ atsigauna, kai tiek daug emocijų. O tai ir svarbiausia, kai vaikai tokie maži. Žinoma, mes norime juos treniruoti – ką reikia teisingai daryti, ko nedaryti. Bet svarbiausia yra emocijos, o jos šiandien puikios.“

Kitas seminaras ir A. Skarbaliaus susitikimas su treneriais planuojamas Kaune, lapkričio 4 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)