„Visiškai nebijau atrodyti juokdariu, nes iš istorijos juk žinome, kad tik jis nebijojo karaliui visą tiesą į akis šnekėti... Ir apskritai, kas iš ko juokėsi: ar tik ne Runis and Co, mušdamas jums baudinį, juokėsi tiesiai į akis? (tokį vaizdą negreitai užmirši...)

O dar geriau mažiau kalbėkit ir susimeskite visa komanda savo gerajam treneriui bent kostiumą nors ir iš „Humanos“ nupirkit, nes su savo otmorozišku treningu daro gėdą ant visos motinos Europos!

Ir dar mažytis prašymas: kai žaisit su anglais Vilniuje, tik nesusipeškit dėl Runio marškinėlių...“

Primename, kad ne pačių maloniausių L. Spalvio ir D. Kazlausko žodžių A. Pogrebnojus sulaukė išsakęs savo nuomonę apie nacionalinės komandos žaidimą ir jos pajėgumą.

„Toks jausmas, kad fanai sužaistų geriau už žaidėjus ir, manau, parodytų daugiau noro laimėti“, – Lietuvos rinktinės pasirodymą Londone rungtynėse su anglais interviu „Žinių radijui“ įvertino A. Pogrebnojus.

Madų kūrėjas Lietuvos futbolininkus lygino su japonų turistais, kurie pirmiausia keliauja prie „Wembley“ stadiono nusifotografuoti, stebėjosi, kodėl į rinktinę nekviečiami Deividas Šemberas ir Marius Stankevičius, bet pasirenkamas Ričardas Beniušis, spėjo, kad ateityje laukia pralaimėjimas ir San Marinui.

Nors interviu patiko buvusiam rinktinės strategui Algimantui Liubinskui, spaudusiam mygtuką „mėgsta“, jauni žaidėjai į nemalonias išvadas reagavo karštakošiškai.

„Visiškas durnelis, tegul eina galvos prasiplauti! Šneka apie futbolą, nors net nežino, kas nuošalė yra... Atsirado futbolo ekspertas“, – komentaruose pyktį liejo 20-metis L. Spalvis.

„Tegul burną pridaro klounas“, – žodžių nesirinko ir metais vyresnis D. Kazlauskas.

Primename, kad kovo 27 d. svečiuose vykusiose Europos čempionato atrankos rungtynėse Lietuvos rinktinė 0:4 nusileido Anglijai. Per 90 minučių lietuviai nė karto rimčiau nepagrasino varžovų vartininkui Joe Hartui ir neatliko nė vieno smūgio į vartų plotą.

Po traumos sveikstantis „Aalborg“ (Danija) klubo puolėjas L. Spalvis į Londoną su rinktine nevyko, o Gdansko „Lechia“ (Lenkija) ekipą neseniai papildęs D. Kazlauskas aikštėje pasirodė 88 min. po keitimo ir netrukus užsidirbo geltoną kortelę.

Anglijoje dėl traumos nebuvo ir vieno komandos lyderių Arvydo Novikovo, kuris taip pat nevengia apsižodžiuoti su kritikais. Valdą Ivanauską, pareiškusį, kad Lietuvos rinktinėje nėra nė vieno gero žaidėjo, A. Novikovas pavadino „durneliu“ ir palinkėjo mažiau gerti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (174)