Vienas iš rinktinės lyderių neslėpė apmaudo, jog rezultatai šiame etape galėjo būti dar geresni, nes lietuviai paskutinėmis minutėmis išleido pergales iš rankų dvikovose su Škotija ir Slovėnija.

„Negaliu pasakyti kad nepasisekė, gal pritrūko susikaupimo. Labai apmaudu, kai pagalvoji, kad gali būti pirmas grupėje, pirmesnis už anglus.“

Per rungtynes Škotijoje spalį saugas buvo neišsprendžiama lygtis varžovų gynėjams.

„Žaidžiau savo žaidimą. Motyvavo ir pati šalis, nes buvau ten žaidęs, žinojau jų žaidimo stilių. Jiems nenusileidome kietumu, bet ir žaidėme. Vienu metu stadionas nutilo, kai atlikome daug perdavimų“, - prisiminė A. Novikovas.


Jo nuomone, svarbu galvoti apie savo žaidimo gerinimą.

„Kaip sakė treneris, reikia, kad žaistume gerai, o rezultatai ateis savaime. Svarbu išlaikyti stabilumą, - kalbėjo A. Novikovas. - Slovakai mėgsta žaisti su kamuoliu, bet jeigu neduosime jie žaisti, juos spausime, jie gali sutrikti.“

Du rinktinės nariai praėjusį savaitgalį kovojo tiesiogiai vienas prieš kitą Lenkijos čempionate – Balstogės „Jagiellonia“ krašto puolėjo pozicijoje žaidžiantis Fedoras Černychas susitiko su Glivicių „Piast“ krašto gynėju Edvinu Girdvainiu.

„Svarbiausia, kad Fedoras neįmušė“, - linksmame pokalbyje su komandos draugu juokėsi E. Girdvainis.

„Man iš vienos pusės buvo sunku, nes Edvinas visur paskui mane bėgiojo prilipęs. Iš kitos pusės nenorėjau įmušti, nes Edvinas velnių gautų ir nebežaistų. Kaip komandos draugas turėjau padėti“, - šypsojosi rinktinės kapitonas.

Slovakijos ir Lietuvos rinktinės susitiks lapkričio 11-ą dieną Trnavoje. Rungtynių pradžia 21.45 val. Tiesioginė transliacija per LRT televiziją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)